Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki november elsején nem megy...

Aki november elsején nem megy a temetőbe, hogy elhunyt szeretteit gyászolja, hanem tököt farag, meg konditermezik, meg étteremben tömi magát, az nem érzi, mennyire tapintatlan, bunkó?

Figyelt kérdés
2023. nov. 1. 15:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
93%
BTW november másodikán (azaz Halottak Napján) van a születésnapom. Szer erc vagyok, amiért ilyenkor megünneplem? Szerintem nem.
2023. nov. 1. 20:41
 22/26 anonim ***** válasza:
77%
Egyiket se csináltam a felsoroltakból. Akkor én mi vagyok? 😂
2023. nov. 3. 11:36
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Inkább az képviseli a tapintatlan bunkó kategóriát, aki megbélyegez ismeretlenül embereket csak azért, mert nem az ő személyre szabott hülyeségeinek felelnek meg.
2023. nov. 4. 22:50
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk tököt faragni egy nappal előbb szoktak. A kettő pedig egyáltalán nem zárja ki egymást.

Ami pedig a gyászt és a megemlékezést illeti, mindenkinek a saját dolga, hogy hogyan teszi ezt. Sok olyan hely van a világon, ahol a búcsúzás és a megemlékezés nem a búslakodásról szól, hanem a vidám visszaemlékezésről.

2023. nov. 22. 10:09
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus buta kérdés, a Mindenszentek napjának nincs is köze a halottakhoz és számomra a halottak napja képmutatás. Inkább megyek Halloween buliba.
nov. 3. 10:39
 26/26 anonim ***** válasza:

Korábban egy ismerősöm azt mondta:

"Egy ember 2* hal meg. Egyszer biológiai értelemben, másodszor meg akkor, ha a temetőben sem látogatják".

Tegnap sorra hallottam a hírekben, hogy az ember kivitte a virágot/csokrot/koszorút a temetőbe és már másnap ellopták.

Akkor most melyik a jobb: nem kimenni a temetőbe, mást művelni helyette, vagy őrjöngeni hogy ekkora taréjok közt él a zember ma Mo.-n így a XXI. sz.-ban?

nov. 3. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!