Hogyan és kinek adományoznál, ha 2 millió forintot kellene szétosztanod minden hónapban?
Miért ne adományohatnék alapítványnak? Akkor mi értelme az adománynak?
Vagy mire megy ki a kérdés, hogy anyámnak meg apámnak utaljam havonta?
Ha lenne havi 2 misim, igenis alapítványoknak menne. 500-500 ezer menne 2 állatvédelmi/mentő alapítványnak, 500 ezer WWF-nek, 500 ezer a Greenpeacenak.
Ha ez az én saját vagyonomból megy, akkor én mondom meg hogy kinek és milyen feltételekkel adom.
Ha nem én vagyonomból megy, akkor meg nem én osztom szét. Semmi közöm a pénzhez.
Köszönöm az eddigi válaszokat! 11:11 és 11:20 ötletes, elgondolkodtató.
Igen, adományozni szeretnék, de úgy, hogy biztosan azokhoz jusson az összeg, akiknek segítségre van szüksége.
értjük, tehát ahelyett hogy valaki olyannak adnád, aki hasznosan és értelmesen képes elkölteni, inkább elaprózod és végül az ingyenélőket támogatod meg a gyerekkel kolduló maffiákat. hát jó. esetleg olvasgasd kicsit a Ritók Nóra blogját, hátha összeáll, miért nem segít semmin, ha csak úgy rádöntesz valakire egy vödör pénzt.
Iványiék, Igazgyöngy, a helyi gyermekotthon, meg az a három állatvédő szervezet, akikkel dolgozunk, nekik szoktunk adományozni, logikusan ha havi kétmilliónk lenne tényleg csak erre, azt is közöttük osztanánk szét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!