Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért, mitől lettek az emberek...

Miért, mitől lettek az emberek ennyire tohonyák, tötymörgősek?

Figyelt kérdés
A többség mindent olyan ráérősen, kényelmeskedve csinál. Gyerekkoromban még ránk szóltak, ha sokat pepecseltünk.
2023. okt. 31. 07:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
44%
Elegük van a gyorsuló világból.
2023. okt. 31. 09:08
 12/21 anonim ***** válasza:
17%

Te beteg vagy!

Javaslom fordulj pszichológushoz!

2023. okt. 31. 09:25
 13/21 anonim ***** válasza:
32%

Van, akit meg a kapkodók zavarnak.

Én szeretek kényelmesen élni, nem sietek sehová.

2023. okt. 31. 11:50
 14/21 anonim ***** válasza:
71%

Engem is sokszor zavar. Ráadásul a férjem is ilyen lassú típus. Egyszerűen ha pl megkérem hogy melegítsen kaját a gyereknek, akkor fáj nézni ahogy lassú mozdulatokkal előveszi, kiszedi, mikróba rakja, kevergeti, megkóstolja (nézi-nézi, mi a francot néz rajta). És mindent ilyen lajhár tempóban. A gyerek meg közben már elunta az életét az etetőszékben és kiabál. Vagy mikor a gyerek már teljesen beöltöztetve téli hacukába várja az indulást, én is kész vagyok, ő is állítólag ezer éve készen van, aztán mégis kiderül hogy baromira nem és még egy csomót pepecsel. Úgyhogy az még hagyján hogy az idegeneket nehéz kerülgetni a boltokban meg az utcán. Gyerek előtt kevésbé vettem észre ezt a dolgot, de mióta van azóta sokszor megőrülök tőle, hogy ahelyett hogy minden olajozottan menne, ő inkább tötymörög.

Szerintem amúgy ennek köze lehet az okostelefonokhoz. Sokan szinte egész nap nyomkodják, nyilván úgy még egy egyszerű wc-zés is eltarthat negyed óráig. Be vannak lassulva az emberek. A másik tippem az elhízás, komolyan az utcán mindenórás terhesen kerülgetnem kellett az embereket akik előttem totyogtak. Pedig nem futva közlekedem, csak mivel amúgy én sem vezetek, sokat gyalogolok. És megszoktam hogy ezt olyan tempóban teszem amivel oda is érek még ebben az életben valahova.

Szerintem megoldás amúgy nincs, mert ha egy ilyen embert sürgetni kezdesz, csak ideges lesz és bénázik. Venni kell egy mély levegőt, és tudatosítani magunkban hogy azon a pár percen nem múlik semmi.

2023. okt. 31. 14:19
 15/21 anonim ***** válasza:
34%

#14:

Te aztán marhára szereted a férjedet, hogy a Gy.k.-n ilyen lekezelő stílusban oltogatod a háta mögött. Szép kis család vagytok mondhatom.

2023. okt. 31. 14:45
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van, ott a pötty. 👍

2023. okt. 31. 14:58
 17/21 anonim ***** válasza:
61%
Tényleg marhára szeretem amúgy. Csak ez egy rossz tulajdonsága. És nem csak a háta mögött oltogatom, a szemébe is mondom hogy idegesít a tötymörgése. Innen is a tapasztalat, hogy ha sürgetem csak bénázni kezd, ezért inkább rá kell hagyni.
2023. okt. 31. 15:18
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem dolgozni hülyeség. Sok hülye gép eltarthatná az embereket, hogy ne keljen dolgozni, csak kicsit. Amúgy én nem tötymörgök, amit kell igyekszem gyorsan megcsinálni.
2023. okt. 31. 16:22
 19/21 anonim ***** válasza:
27%

Lehet őt meg a te kapkodásod zavarja, vagy az, hogy mindent is jobban tudsz:D

2023. okt. 31. 16:35
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
#19 Igen, zavarja. Mondja is sokszor hogy lehet ő lassú, de legalább türelmes és kevésbé hamar lesz ideges mint én. A mindent is jobban tud az inkább rá jellemző viszont. És azt a mindent is jó lassan, megfontoltan hozza általában tudtomra. De ezekkel együtt szeretjük egymást.
2023. okt. 31. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!