Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy kell elfogadni vagy nem...

Hogy kell elfogadni vagy nem törődni vele vagy akármit tenni az olyan dolgokkal amit nem te irányítasz mert más döntése akarata véleménye kell hozzá, de igazából neked meg fo.ntos lenne nagyon és nem úgy történik?🎃

Figyelt kérdés
Ide is írok mert nem engedi kiírni a kérdést.
2023. okt. 28. 19:51
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm. Szerintem elengedni kell. Mindenkinek eljön egyszer az az idő, amikor rájön, hogy vannak dolgok amiket nem ő irányít hiába nagyon fontos neki. Felesleges szenvedni vele ha egyszer úgyis tehetetlen az ember, el kell engedni.

Ha nekem valami fontos és megteszek minden tőlem telhetőt, de emellett más tényezők is befolyásolják a kimenetelét, akkor egyszerűen annyit tudok tenni, teszem amit a legjobb tudásom szerint tudok és ha így sem sikerül, elengedem, lépek tovább.

Hogyan lehet elengedni? Először is úgy, hogy tudnom kell, hogy a kudarc is a siker része, elfogadom az életemben, hogy nem mindent én irányítok. Van ami nem úgy alakul, van ami nem sikerül. Nem beletörődöm, hanem elfogadom, hogy nem sikerült és tanulok belőle, hogy legközelebb jobban csináljam.

2023. okt. 28. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!