Dolgoznátok heti 6 napokat ennyi pénzért?
Figyelt kérdés
Lidlibe be vagyok és szja mentes vagyok.
Ha pihenő nap be jövök túl órázni
Az dupla pénz= 8 órára 32 ezer cserébe ez a pihenő nap elvész.
A harmadik ilyet fogom a hónapban csinálni így fogok 570-et kapni alapból 480 lenne.
De már kezdem azon gondolkodni ,hogy sok lesz mert a munkahelyemen élek konkrétan
Viszont a plusz pénz erős motiváció.
Ennyi pénzért ti ezt csinálnátok vagy nem áldoznátok be az összes szabadidőtők akármennyit is keresnétek?
2023. okt. 28. 08:47
11/14 anonim válasza:
Ugy tunik, te elvagy ott. Ha elvezed a kasszat is, akkor jo, nem vagyunk egyformak, mindenkinek mas. Csinald addig, mig nem kezdesz kiegni. Felre is teheted, nem kell elszorni a folosleget, s igy akkor is megmarad az anyagi biztonsag, ha kesobb csak kevesebb orat akarsz csinalni.
12/14 anonim válasza:
Az 48 ora/het. En vendeglatasba 50-55ot nyomok kb havi 600ert. En inkabb melozok minthogy csoro legyek. Sokat felre is pakoltam, sztem kifizetodo. Bar en szeretem a melom es a kollegaim
13/14 anonim válasza:
Ja de heti 4 nap alatt. En 5ot se meloznek
14/14 anonim válasza:
Azon a munkahelyen ahol most vagyok a heti 5 is nagyon sok 8-9 órában. De volt már olyan munkahelyem ahol jó volt pluszban is bejárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!