Dolgoznátok csótányos idősek otthonában, 8 órát? 19/l
Még nem jelentkeztem sehova, lehetőséget sem mondtak. Csak kell az ember, mert sok az idős, de a csótányok sok potenciális gondozót elriasztanak.
Azt viszont nem tudom, az oltás kötelező ehhez? Nem akarom beoltatni magam, nem bízom az oltásban. Azonban olvastam, hogy lehetséges, hogy minden (?) munkához kötelező lehet majd... vagy valami ilyesmi.
Sajnos "csótányalapon" szinte nincs munkahely, ami ne esne ki.
Én mérnöki irodából - irodaház,III.em - vittem haza csótányt a táskámban, amit aztán nagyon rövid idő alatt kiirtattunk, de addig szaporodtak rendesen.
De háztartásbeli háziasszonyként is hazavihetsz csótánypetés élelmiszert a boltból, vagy összeszedhetsz étteremből (amikor nincs korona miatt zárás)
Szóval nem kell majréznod az öregotthon miatt, már most bejelentheted az ÁNTSZ-nél, hogy mezei látogatóként ezt és ezt tapasztaltad. Talán névtelenül is megteheted, ha meg nem, akkor jelentse valami rokonod, barátod, barátnőd, akik biztosan nem fognak velük kapcsolatba kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!