Bitorló37 kérdése:
Szerintetek a Kitti szép név? Nem ment még ki a divatból? Gyerekes anyáknak nem túl furcsa? (Persze ehhez gyerek is kell)
Figyelt kérdés
Lehet, hogy rossz helyre írtam ki a kérdést, bár szerintem itt is jó helye van.2023. okt. 27. 19:11
11/18 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele, szép név.
12/18 anonim válasza:
10.
Nem, a legrosszabb női név az a Gyopár meg a Leopoldina.
13/18 anonim válasza:
12. Tévedsz, mert a Kandida a legrosszabb!
15/18 anonim válasza:
Nekem semleges. Nem a kedvencem, de nem is tartom rossznak. Lehet sokan gyerekesnek tartják, de amilyen neveket hallok (Dézi, Hédi, Panna, Zselyke, Lara) azokhoz képest teljesen jó.
16/18 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy nekem akár hány ilyen nevű ismerősöm volt, mindig valami csúnya dolog derült ki. Mondjuk nekem nem kell kémprogram az infóhoz, mert egy zseniális anyukám van, aki mindig ismer valakit, aki tájékoztatja. Nem is értem, hogyan lett ilyen introvertált lánya, pedig én is pofázok eleget az utcán, de az én anyukám maga a csoda. Ketten együtt meg egyszerűen bámulatosak vagyunk, bármilyen puzzle-t össze tudunk rakni:)
2023. okt. 27. 22:38
18/18 anonim válasza:
Szép Kitti, Sopron szexpostása büszke nevére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!