Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire lenne felháborodás a...

Mennyire lenne felháborodás a mostani világban, ha a nőknek otthon kellene maradniuk,és a férjek dolgoznának?

Figyelt kérdés
Hallottam a buszon,amikor két nő beszélgetett,hogy mennyivel jobb volt az ő korukban,mert nevelték a gyerekeket, nem kellett munkába járni,korán kelni (ha csak a gyerek miatt nem volt indokolt). Mennyiben befolyásolná ezt a mai nő szemléletét,illetve lenne olyan aki ebbe belebetegedne?
2023. okt. 26. 23:24
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
88%
Mert a magyar férfiak aztán kurvára abban a helyzetben vannak hogy komplett családokat tartsanak el egymaguk. 😆😆😆
2023. okt. 27. 09:09
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálam lebontaná az egyik okot, amiért nem szeretnék gyereket. Jó, marad más ok is.

Szerintem ez a rohanó, keveset alvó, keveset mozgó, nulla szabadidős élet nem pálya. Se nekem nem lenne az, de nem épp arra látok bizonyítékot, hogy másnak bejön.

Én úgy akarok hosszú távon részmunkaidőt, hogy nem akarok gyereket.

2023. okt. 27. 09:31
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Van egy barátnőm, kertes házban lakik. Szép család meg minden. Otthon van a gyerekekkel, nem is akar elmenni dolgozni. Kérdeztem, nem unatkozik? Ááá, két gyerek és kert mellett?

Nekem is kertes házam van és két gyerekem. Én sem unatkozom otthon, mert mindig van dolog. De az nem kihívás, ezért járok el dolgozni.

Én szépen elfogadtam az ő véleményét, hogy ő boldog otthon, gondozza a gyerekeket, filmezik, könyvet olvas, főz. És nincs kedve olyan nagyon semmi hobbi-munka szintű dologhoz.

Ő meg elfogadta az én véleményem, hogy nem akarok otthon maradni. Jól esik a fizetésem, amit kapok is a munkámért, hogy nem csak a férjem felelőssége minden, nem rajta áll vagy bukik minden. Hogy vannak kihívások az életemben, igaziak, mert én szeretem őket. Síró gyerekkel boltba menni nem kihívás, hanem feszültség forrás.

2023. nov. 3. 16:51
 34/34 anonim ***** válasza:
70%

"Hallottam a buszon,amikor két nő beszélgetett,hogy mennyivel jobb volt az ő korukban,mert nevelték a gyerekeket, nem kellett munkába járni,"

Időutaztál? A nők bő 70%-a az ötvenes években is aktív kereső volt.

2023. nov. 3. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!