Mennyire lenne felháborodás a mostani világban, ha a nőknek otthon kellene maradniuk,és a férjek dolgoznának?
Kérdező, neked miért esik nehezedre megérteni és elfogadni, hogy másokat más dolgok tesznek boldoggá és mást életstílust preferálnak?
A párommal az izlandi utazásunk fantasztikus élmény volt, ahogyan az is, amikor este a közösen megfőzött vacsora után kifeküdtünk a tetőre nézni a csillagokat Michael Bublé-t hallgatva. Az életben sokféle dolog tehet boldoggá, miért teszel úgy, mintha ezek közül bármi feljebbvaló lenne, amikor nem így van?
Büszke vagyok a tanulmányaimra, a munkámra, a rendezett és igényes otthonomra. Az élet több dologból áll, szerintem az a legjobb, ha az ember mindenben részt vesz, de ettől függetlenül, veled ellentétben, nem ítélek el másokat, akik többre, másra vágynak. Neked se kéne.
9 és 13-as vagyok. Nekem is van udvarom, 2 ló, 1 nagytestű kutya, egy agáma. Van gyerekem és így se lennék csak háztartásbeli. Van akinek ez elég az élettől, van akinek nem.
Én szeretek lemenni a Balatonra is, motorozni, utazuni néha, kirándulni és elmenni egyet barátokkal valamerre.
És körbe lehet nézni nálam, rendmaniás is vagyok.
Ennyi erővel én meg mivel szeretem a munkám mindhatnám azt is, hogy ez annak jó aki gyárba melózik vagy bármi olyan munkája van, amit utál.
Régen meg amikor a pasi tartotta el a családot, akkor szégyen volt válni, aztán maradhatott mindenki a szar kapcsolatában. Ugye panaszkodni se lehetett.
Meg ha véletlen meghal a fejed (mert ugye ez alapján ha te egyetértesz a 18assal, Téged véletlen se hagynának el...elég naiv), akkor neked milyen jövedelmed lenne? Nagyon szépen mutatna az önéletrajzodba hogy "15 éve nem dolgozom). Mellesleg egy fizetésből a legtöbben Magyarba nem élnek meg.
A baj nem a véleményeddel van, hanem avval hogy a másikét nem fogadod el és nem csak annak puffogsz, aki belédállt.
Mer ugye érdekes a normális érvekre nem reagáltál..
28 a férfi nem attól férfi, hogy kocsmába vedel😆.
Egy normális férfi így is, hogy a nő dolgozik és önálló normálisan tudja kezelni adolgokat.
Meg ugye nem mindenkinek szar a munkahelye.
Persze ez a véleményed oké. Most se tart senkit vissza semmi, hogy olyan párt keresen, aki eltartja vagy akit elkell. Ilyen marha egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!