Azoknál, akik vidéken élnek és munkát keresnek, ez hogy alakul?
Kisebb munkahelyekre vagy úgymond kevés létszámú, ide mindig próbálnak olyat felvenni akit valaki legalább kicsit is ismer.
Kisebb városokban cégekhez nehéz így egy minimális ismeretség nélkül is bejutni.
2 hónap alatt 26 helyre jelentkeztem 2 helyre hívtak be
Nem tudom, milyen szakmáid vannak, de férfiként talán könnyebb elhelyezkedni, hiszen a fizikai munkákra csak férfiakat alkalmaznak. Pedig még azt is szívesebben csinálnám, mint hogy gyárban robotoljak. A szüleim három műszakban nyomták végig az életüket egy gyárban, már gyerekként megfogadtam, hogy én nem ezt fogom csinálni és nem azért, mert lenézem azokat, akik gyárban robotolnak, sőt! Csodálom őket, hogy erre képesek.
Világ életemben irodában dolgoztam, illetve a képesítéseim is mind irodai munkához kötődnek, ezért keresek ebben a kategóriában. Szerencsére, előre gondolkodtam és mindig is takarékoskodtam, hogy ha ilyen helyzetbe jutok, ne kelljen azonnal a legelső munkát elvállalnom, ami szembe jön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!