Régebben valóban kevesebb kövér fiatal volt?
Figyelt kérdés
Tinédzserek egy része vagy nagyon vékony, vagy kövér, azt mondják az idősebbek hogy régen nem nagyon volt ilyen. Rajtam is van némi súlyfelesleg de teszek ellene, már 3 kilótól megszabadultam, azért némi izmot is felszedtem mellé szóval nem az a skinnyfat vagyok de ez lényegtelen. Nem akarom én megszabni hogy ki hogy nézzen ki meg hogy éljen. De egyik véglet sem túl egészséges. Idősekhez szól a kérdés, régen nem így volt?2023. okt. 23. 19:44
11/12 A kérdező kommentje:
Ha beleguggol az ember a nehéz súlyba bőven felmegy a pulzusa a csúcsra, mióta rendszeresen edzek azóta nem vagyok beteg. 30 iq alatt mondják hogy gyere velem kapálni.
2023. okt. 23. 21:20
12/12 anonim válasza:
"látszatizmot"
Hú de ostoba vagy! Ahova én járok edzeni, csak elvétve jár le szterkós. 99%-ban az egészségükért edző emberek járnak átlagos közelibb testalkattal. És ahova futni járok ki, ott sem láttam még látszatizmot vagy mit. Te nagyon alja ember lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!