Mit csináltál ezen a nemzeti ünnepem?
Figyelt kérdés
Én kimentem volna ünnepelni egy rendezvényre, de meghültem. Nem akartak terjeszteni a kórt és még jobban megfázni ezért filmeket nézek a neten és gamelek a PC-én. És ti?2023. okt. 23. 17:55
11/15 anonim válasza:
Délelőtt tanultam meg pihentem, utána ettem, majd indultam vissza a koliba. Most meg telefonos játékkal játszok és gyakorizok.
14/15 anonim válasza:
Délig pihentem, du jöttem vissza Pestre.
15/15 anonim válasza:
Hazautaztam, és aludtam egyet; sokat kivett belőlem az elmúlt hét, meg a hétvége is. Utóbbin mindkét nap 12 órát nyomtam le, és közben csak egy röpke ebédszünetem volt. És akkor sem volt valami sok nyugtom :D
Délután viszont apának segítettem a kocsi körül, meg pakoltunk egy sort.
A nap hátralévő részét gyakorizással és olvasással tervezem tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!