Mit csináltál ezen a nemzeti ünnepem?
Figyelt kérdés
Én kimentem volna ünnepelni egy rendezvényre, de meghültem. Nem akartak terjeszteni a kórt és még jobban megfázni ezért filmeket nézek a neten és gamelek a PC-én. És ti?2023. okt. 23. 17:55
A kérdező szavazást indított:
TV, HBO, torrent, Netflix
GAMELÉS PC, Xbox stb...
kertészkedés
kirándulás
irogatni a fórumokon FB-én
feködtem
19 szavazat
2/15 anonim válasza:
Ablakokat meg ajtókat mostam, végre jutott rá idö. Ünnepnek nem tartom.
3/15 anonim válasza:
Dolgoztam.
De azt dupla fizuért. Az is valami.
4/15 anonim válasza:
Mostam, teregettem, olvastam, játszottam, szexeltem és beszélgettem a párommal.
5/15 anonim válasza:
Tanultam, sütöttem, tartottam egy kis én időt és beszélgettem a családdal
17/L
6/15 anonim válasza:
Dolgoztam, de ma pont nem volt sok munkám. Itthonról dolgozom és elég rugalmas a munkaidőm így nap közben megfőztem, kitakarítottam az irodám és bedobtam egy mosást/szárítást is.
7/15 anonim válasza:
Netezés, segítés a házkörüli munkákban, munkakeresés (váltásszándék végett), beszélgetés, utazás, mosás, netezés.
8/15 anonim válasza:
Hajnal óta dolgoztam (én is duplafizuért), most értem haza.
9/15 anonim válasza:
Dolgozok szimpla pénzért. Ez a készenléti szolgálat. Ez van. Holnap szülinapom. Az a tervem, hogy elmegyek kirándulni, majd este megiszok valamit a párommal, majd romantikázunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!