Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen lesz a jövő?

Szerintetek milyen lesz a jövő?

Figyelt kérdés
Szép napot mindenkinek!Én szentül vallom, hogy a múlt, a gyerekkorom a régi szép idők nagyon jók voltak és bármikor szívesen visszamennék az időben úgy 15-20 évet.A jelen röviden, tömören egy kalap sz#r, jövő pedig egyszerűen nincs! Meggyőződésem arról, hogy az emberiség évek óta nagyon rossz irányba halad és ennek előbb vagy utóbb, de inkább előbb nagyon rossz vége lesz.Háború, szegénység, éhezés, politikai meggyőződés, rasszizmus, hogy csak néhányat említsek.Teljesen tönkre fogjuk tenni ezt a bolygót!!! Bele se merek gondolni mi lesz itt 100-200 vagy 1000 év múlva(már ha addig még lesz egyáltalán Föld)És senki se tesz ellene semmit ez a legszomorúbb az egészben.Világvége hangulat lesz éveken belül.
2023. okt. 23. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Az van h a vilagunk nagyon gyorsan valtozik es altalaban a gyerekkorunk fiatal korunkban szokunk hozza, de mire hozza szokunk addigra megvaltozik es mindent rossznak latunk, a mostani fiataloknak tetszik ez a vilag es az utanuk kovetkezoknek meg a kovetkezo vilag fog tetszeni. (Persze nem a haboru, szegenyseg, diktatura sulytotta teruletekre ertem.)
2023. okt. 23. 17:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Felmegy mindennek a csillagos egekbe az ára.
2023. okt. 23. 18:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Én a 19 évemmel fiatalnak tartom magam, de gyűlölöm a mai fiatalokat és a világot is.De azok teszik jól, akik le sem sz#rják az egészet.Jobb ebbe beletörődni, nincs mit tenni
2023. okt. 23. 18:13
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

A bolygó tönkremenését már a 80-as években is felismerték és jelezték.

15-20 évvel ezelőtt jobb volt pl rasszizmus terén? Aha.. szept 11, Olaszliszka...

Háborúk? Guglizz rá, akkor sem volt kevesebb, mint most, sőt..

Gyerek voltál még és vak voltál rá, mindössze ennyi a különbség. A világ egy fabatkát sem változott az elmúlt... hát... párszáz évben. Max a módszerek és a lapjárás.

2023. okt. 23. 18:17
 5/10 Senior Séf ***** válasza:
72%
A kérdés hosszabb, mint kellene. Helyesen: Szerintetek lesz jövő?
2023. okt. 23. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:
45%
Hogy 100 év múlva milyen lesz azt magasról le**-on. Addigra már az ükunokám se fog élni. Én max annyi tehetek, hogy külön gyűjtöm a hulladékot és nem használok repülőt. Ennyi a bolygó jövőjére a ráhatásom.
2023. okt. 23. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:

A 200 évvel ezelőtt élt emberek (Petőfi, Kossuth, Széchenyi és társaik) el sem tudták volna képzelni, milyen lesz az élet a 21. században. Akkor még egy szaros Duna-híd felépítése is óriási teljesítménynek számított és 10 évig tartott, nyomorult tanulatlan parasztok robotoltak a földeken. Ma meg számítógépen, az interneten nézegethetjük a NASA rovereinek Marson készített fotóit meg a Webb-teleszkóp képeit az Univerzumról, miközben a mikróban elkészített popcornt zabáljuk.

Na mármost az okosok szerint a technikai fejlődés nem lineáris, hanem exponenciális, szóval a következő 200 évben nem annyit fogunk fejlődni mint az előző 200-ban hanem százszor annyit.

Olyan dolgok lesznek teljesen hétköznapiak, amiket mi még el sem tudunk képzelni és úgy fognak ránk tekinteni, ahogy mi tekintünk a reformkori életre.

Nyilván addigra kifejlesztik a fúziós energiatermelést, szóval lesz korlátlan mennyiségű olcsó energia. Fémeket, egyéb nyersanyagokat az aszteroidákból bányásznak, ami megint irgalmatlanul nagy mennyiség, vagyis a földi erőforrásokért folytatott háborúk teljesen megszűnnek.

Az emberek nagyon sokáig élnek egészségesen, az orvostudomány fejlődésének köszönhetően. Ha elromlik egy szerved, kicserélik egy műszervre vagy nanorobotok segítségével már sejtszinten megjavítják.

A mesterséges intelligencia bevonásával optimalizálnak mindent, a termelést, szállítást, közlekedést, minden hatékonyan és flottul fog működni. A balesetek megszűnnek teljesen.

A szórakozásnak, időtöltésnek olyan formái lesznek, amiket elképzelni sem tudunk jelenleg. Mint ahogy 200 évvel ezelőtt sem tudták elképzelni, hogy valaha az emberek tévében néznek majd focimeccseket.

2023. okt. 23. 21:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha 19 evesen ennyit aggodsz ezen ajanl9m probald meg kevesbe kovetni a hireket, felnagyitjak a rosszat a jo dolgokrol meg nem irnak.

Persze egyszer elpusztul a fold a naprendszer sot a galaxys is, lehet haboru, holnap eluthet egy auto, de ha nem ezekre koncentralsz akkor sokkal jobban jarsz.

Ha a sjat eletedben vannak gondok probalj meg arra koncentralni h azokat enyhitsed vagy megold. A jovo problemainak megoldasat hagyd meg a jovonek (persze lehet keszulni elore de mindenre ugyse lehet.)

2023. okt. 23. 22:04
 9/10 anonim ***** válasza:
"Addigra már az ükunokám se fog élni." Azért ezt számold át... Az egyszerűség kedvéért, minden generáció között legyen mondjuk 30 év, így az ükunokád 120 évvel a te születésed után fog megszületni. Nem tudom, mennyi idős vagy, de hogy maradjunk a 30-as számnál, ha most vagy 30, akkor az ükunokád 100 év múlva még csak 10 éves lesz. Ha van, aki fiatalabbak szül, akkor kicsit idősebb persze, de ha mindenki él kb 70-80 évet, akkor még az élete nagyobbik része hátra lesz neki bőven.
2023. okt. 24. 11:35
 10/10 anonim ***** válasza:
9, ezt én is le akartam írni, csak elszált a netem aztán inkább hagytam a fenébe:D De ja, 100 év bőven nem olyan sok idő, igazából ha a válaszoló most 20 éves, akkor akár még a gyermeke is megélheti 20123-at. De az unokája meg simán.
2023. okt. 24. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!