Miért fekszel folyton?
Figyelt kérdés
Mi oka lehet az embereknek arra, mi a céljuk azzal, hogy minden nap folyamatosan fekszenek?2023. okt. 22. 00:54
1/8 anonim válasza:
Leveszi a terhet a nagyobb izomcsoportokról. Néha pihenni is kell.
Miért ülnek le az emberek?
2/8 anonim válasza:
Kicsi az albérlet nincs helyem, így sokat vagyok az ágyban. :/
3/8 anonim válasza:
mert semmi értelme kikelni az ágyból
4/8 anonim válasza:
100 cm magas a lakasom nem tudok felallni
5/8 A kérdező kommentje:
A maga módján mindegyik válasz hasznos volt, köszönöm! 🙂 Kíváncsi vagyok, hány egészséges válasz fog érkezni, és mennyi olyan ami testi vagy mentális problémára utal.
2023. okt. 22. 10:12
6/8 anonim válasza:
nem tudom mit akarsz kérdező, itt csak a kérdésed utal mentális problémára XD nyomika ahelyett hogy freudot játszanál, menjél inkább és segíts az ápoló néninek mosogatni!
7/8 anonim válasza:
Uncsi a melòm. Egy autóból végzem az egészet, kint vagyok a telepen, és inkább lehajtom az ülést, és fekszem. Jobb lenne, ha ülnék? Nem. Még jobban fájna mindenem. Mellettem szóljon, hogy azért időközönként felállok, és gyaloglok picit.
8/8 anonim válasza:
Nemnagyon ismerek ilyet.. bar honnan ismernem, ha csak fekszik es nem csinal semmit 🤷😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!