Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarországon a falukon...

Magyarországon a falukon miért ilyen primitív a színvonal?

Figyelt kérdés
A kéktúrát járva feltűnik, az iskolázottság és a színvonal Pesthez képest mennyire brutális. A vendéglőkből a gagyi 30 éves magyar zenék, meg dáridó üvölt.
2023. okt. 21. 15:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk túl azon, hogy 30 éve sokkal több minőségi zene született, mint most, azért... kérlek, menj már ki a Blahára egy tetszőleges este, és nézd már meg, hogy ott milyen a színvonal!
2023. okt. 21. 15:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden falu olyan

Nálunk épp hogy jó a közösség.

2023. okt. 21. 15:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az volt a brutális, mikor a tiszta, szépen rendben tartott, otthonos kis falvunkból felmentem Pestre egy programra, és úton-útfélen catcallingoltak, az utcán valaki hányt, a buszsofőr lecseszett ok nélkül, az aluljáróban valami madárfióka tetem volt, szemét el volt dobálva mindenhol, stb. Elég hamar vágytam vissza a kis primitív színvonalú falumba :D
2023. okt. 21. 18:21
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
Pestiek hibbant prolik.
2023. okt. 21. 18:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Mikor pesten voltam tavaly, akkor olyan igenytelen volt sok helyen, rengeteg koldus volt.

Magyarorszag jobban teljesit, nem igaz?

2023. okt. 21. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!