Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarországon a falukon...

Magyarországon a falukon miért ilyen primitív a színvonal?

Figyelt kérdés
A kéktúrát járva feltűnik, az iskolázottság és a színvonal Pesthez képest mennyire brutális. A vendéglőkből a gagyi 30 éves magyar zenék, meg dáridó üvölt.
2023. okt. 21. 15:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2%

A gyk-n is jellemzö.

Írni se tudnak pl.majdnem minden mondat után felkiáltojel és még lepontozzák aki nem bírja ezt a szintet.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

A gyk is paraszt.

2023. okt. 21. 15:03
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Azért nem minden falura jellemző szerintem, Budapesten is ugyanolyan százalékban vannak prolik. Persze ez városrész/ falvanként is eltérő lehet.
2023. okt. 21. 15:05
 3/15 anonim ***** válasza:
92%

Te ezen vagy tényleg kiabálva? Több, mint 20 ebet éltem Borsodban, egy ideig faluban is. Katasztrófa!!! A ,,kisebbség" erősen többség, a drogosok ellepik az egész környéket, naponta minimum kétszer szirénázva jön a rendőrség, stb. Mindennapra jutott egy rablás, betörés, késelés, vagy verekedés. Hozzánk is betörtek, mindent elvittek. Szomszédhoz négyszer törtek be. Rendőrség? SEMMIT nem csinált!!!

A falu nagyrésze írni-olvasni nem tudott szó szerint.

Épp elég volt, hogy szülőföldem ide vagy oda, de elmeneküljek az ország másik végébe! Itt legalább nem olyan az élet, mint ott, mert ott az POKOL! Pedig tőzsgyökeres borsodi voltam.

Szóval ezek mellett teljesen mellékes, hogy milyen zene szól, meg egyebek.

2023. okt. 21. 15:07
 4/15 anonim ***** válasza:
Kiakadva* évet*
2023. okt. 21. 15:07
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Pest meg a színvonal 😅
2023. okt. 21. 15:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne vegyük egy kalap alá vidéket borsodi cigányfalvakkal.
2023. okt. 21. 15:14
 7/15 anonim ***** válasza:
95%

Csak azért írtam, mert a kérdező azt írta, hogy azon van kiakadva, hogy dáridò szól az utcákban, hát szerintem az a legutolsó dolog, amin ki kéne akadni azokhoz képest, amiket én említettem.

Sajna egyébként az oktatás minősége is egy nagy 0 sok vidéki helyen. Én Borsodban jártam iskolába, és nem sok mindent tanultunk már akkoriban sem. Aztán jártam Debrecenbe, ott már jobb volt, de az sem volt az igazi. Ehhez képest volt pesti haverom, ő áradozott arról, hogy milyen jó volt neki gimiben az oktatás.

2023. okt. 21. 15:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de neked sem sikerült ezt a kérdést ékes, szép magyarsággal megfogalmazni. NINCS olyan szó, hogy "falukon" (falvakban van). (Amúgy nem szóltam volna érte, de ha már a "brutális iskolázottságnál" tartunk...)

Amúgy meg aki képes ilyen bődületes általánosításra egy egész ország községeire vonatkoztatva, az szerintem magáról állít ki bizonyítványt. (Amúgy én pesti vagyok.)

2023. okt. 21. 15:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki "kéktúrázva" látja az embereken az iskolázottságot, az nagyonel van szállva magától.

Másrészt a zene is hülye elképzelés, a falvakban élök többsége idösebb - a fiatalok városokban élnek -, ezért az ö izlésüket tükrözi inkábbb.

(Most a BP-en kihallatszó zenék szinvonalát sem ártana odafigyelve mindösíteni, mert a legtöbb helyröl nem opera meg egyéb "magasszintü" - muzsika szól, hanem hip-hop, meg techno, meg rapp, stb - ezek sem jobban a magyarnótáknál!)

2023. okt. 21. 15:32
 10/15 anonim ***** válasza:
94%

Igazából szerintem kövezzetek meg,de Pesten többen laknak,mint a kérdező szülőfalujában.

Ezer falu van tuti,ahol mérnökök laknak,meg mindenféle idősek akik annó nem kapáltak,hanem valami igen nagy felelősséggel járó bonyolult munkát végeztek!

2023. okt. 21. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!