Fanni név? Milyen lány jut eszetekbe róla? :)
Szép név? Ha nem, miért nem?
Stefánia vagy Fanni?
Nekem Fanni egy kedves, pörgős, vidám, extrovertált lány.
A Stefánia az én ízlésemnek kicsit komoly, de ha felnőtt lesz szerintem jobban jár egy Stefániával (akit Fanninak becéznek), mint egy Fannival
A fannirol mindig egy dsgadt csunya szoke no jut eszdmbe,aki onlyfansozik .
A stefi idejetmult nev.
Nekem egy vidám, vicces, jó fej lány jut eszembe a Fanni névről. Fura, mert Kármán József Fanni hagyományaiban Fanni nagyon mélabús, illetve én úgy utálom azt a művet, mint annak a rendje, de ettől függetlenül a név tetszik. 100%, hogy senki nem fogja félreérteni bemutatkozásnál.
A Stefánia név nekem sosem tetszett, még az angol megfelelője se (Stephanie, sőt, ettől mindig falnak tudtam volna menni), de érzem, mi az, ami másokat megfog benne. Több becézési lehetőség van benne (Fanni, Stefi, Nia, stb.), de komolyan hangzik. Nem lesz még 5 az ovis csoportban belőle. Ha a vezetéknévvel jól hangzik, szerintem jó választás lehet.
Összességében nekem a Fanni név tetszik jobban, de mégis a Stefánia mellett teszem le a voksomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!