Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Felnőtteknek mi szokott lenni...

Felnőtteknek mi szokott lenni a hétvégi program?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert kigúnyolt egy munkatársam ilyen miatt.

2023. okt. 20. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Főzés, takarítás, mosás, macskázás, edzés, a hetem megtervezése.
2023. okt. 20. 19:11
 2/9 A kérdező kommentje:

Nos, igen.

Szerintem csak ostoba emberrel találkoztam.

2023. okt. 20. 19:13
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Hidd el, hétvége,,: mosás, főzés, takarítás, gyerek házi nincs kész nem volt nem is tudom elfelejtettem, nincs valami édesség, sütés, basszus a kutyànak nem adott senki enni stb megy minden körbe körbe,😅
2023. okt. 20. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Szombat reggeli kávé után takarítok, ez kb egy óra, utána vagy pihenek tovább (játszom a gépen, sorizok vagy akármi, amihez kedvem van), vagy ha van valami program barátokkal (majdnem minden héten van valakivel, most mondjuk vasárnapra van program a hosszú hétvége miatt), akkor nekiállok készülődni. Vasárnap szintén pihenek + akkor szoktam bevásárolni.

Amúgy nem tudok róla, hogy lenne egy sablon, hogy hogyan kellene telnie egy hétvégének életkortól függően, ez inkább a körülményektől függ.

32N

2023. okt. 20. 19:39
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Mosok, főzök,sütök,takarítok. Gyerekkel vásárolunk, tanulunk, Isten tiszteletre megyünk.
2023. okt. 20. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
Próbálom bepótolni azt a házimunkát, amire hét közben nem volt időm és erőm.
2023. okt. 20. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Részben igen, házimunka és bevásárlás, de mi azért igyekszünk minden hétvégére szervezni valami szórakozást is, akár családi program, akár kutyás program vagy otthon film/sorozatnézés vagy társasozás formájába. Ritkábban színházba, moziba, étterembe, esetleg vasárnap reggel reggelizni megyünk. Néha sajnos van olyan hétvége, ami csak az ilyen felnőttes dolgokról szól, de akkor a következőre próbálunk minél kevesebb munkát szervezni.
2023. okt. 21. 00:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Lakással kapcsolatos dolgok elvégzése, bevásárlás, barátokkal való találkozás, túrázás stb.
2023. okt. 21. 00:44
 9/9 anonim ***** válasza:
40%
Végig csavargom a hétvégéket vedelek, leszarom a 2 gyerekem, nem érdekel hogy áporodottan, tetvesen mennek iskolába hétfőn. Közben a lakásom mint egy disznó ól. Közben lövök a szupi életemről néhány képet az instára hadd higgyék hogy minden rendben. Munkatársamnak pl ez a hétvégi program.
2023. okt. 21. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!