Miért tiszteletlenség pontosan vendégségben nyomkodni a telefont?
Figyelt kérdés
2023. okt. 15. 23:58
11/26 anonim válasza:
Aki lepontozott az remélem minden alkalommal csillogó szemekkel odaadóan figyel amikor ignorálják és szándékosan untatják. :D
12/26 anonim válasza:
11-es, hogy te képtelen vagy a szüleidnek ezt a két szót kinyögni, hogy Nem megyek, arról mi nem tehetünk. Ha rád se bagóznak, akkor mobilozz. Csak azért kár odamenni.
13/26 anonim válasza:
Sehol nem írtam a szüleimről… :D
15/26 anonim válasza:
Pár havonta úgy jön ki a lépés hogy valami párommal közös programról hazafele ugrunk be hozzájuk. Nyilván ülhetnék addig a ház előtt is egy órát, de nem fogok egy anonim fórumozó kedvéért 🤷♀️
16/26 anonim válasza:
Hanem inkább náluk nyomod a telefont sértődötten. Hát, nem tudom, én értelmes dolgokat szoktam csinálni. És nem megyek oda, ahol nem kíváncsiak rám.
17/26 anonim válasza:
Mint írtam, nem “oda” megyek, hanem megyünk valami közös programra, és hazafele útba esnek.
Sehol nem írtam, hogy “sértődötten” nyomom. Egyáltalán nem sért, elfoglalom magam békében.
18/26 anonim válasza:
De ha senkit nem érdekel a másik, minek mész be hozzá?
19/26 anonim válasza:
Verd inkább a péniszed. Vagy még azért is szólnak?
Mindenért szólnak?
20/26 anonim válasza:
Na vajon? Mondjuk mert a párom szeret dumálni a szüleivel néha….??? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!