Mit gondoltok egy ilyen emberről akinek így telik minden vasárnapja?
Figyelt kérdés
Hogy ül a gép előtt vagy a telefon fölött egész nap, és három felületen, itt, Facebookon és Instagramon egy nap alatt ráír összesen 10-20-30, javarészt idegen emberre, hátha lesz aki visszaír és írogat majd vele. Ilyen indítással hogy kérdezhet-e valamit, általában nem jár sikerrel2023. okt. 15. 16:23
1/5 anonim válasza:
Mit kellene gondolnunk? Ez az életének egy kis szelete. Semmit nem tudunk róla.
2/5 Senior Séf válasza:
Mé', ő mit gondol rólam? Valószínűleg híremet se hallotta, csakúgy,mint én az övét. Nem kell egymásról gondolnunk semmit. Mindenki úgy ba55za el az életét, ahogy akarja.
4/5 anonim válasza:
Amilyen gyorsan reagálnak az üzeneteimre itt sok felnőtt, szerintem rengeteg ilyen van. Nem ítélem el, de nagyon rövid az élet ahhiz, hogy minden egyes hétvége ezzel teljen el.
5/5 anonim válasza:
Irigylem hogy ennyi szabadideje van, nekem a vasárnap egy rohanós káosz általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!