Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miben térnek el a szombatjaim,...

Miben térnek el a szombatjaim, vasárnapjaim ennyire a többi fiatalétól, hogy én ennyire ráérek ők meg nem?

Figyelt kérdés
Nekem a szombat, vasárnap úgy telik hogy hajnalban tök egyedül felkelek gépezek kicsit vagy sorozatokat nézek vissza, majd több-kevesebb órára elmegyek a közeli városba egyedül mászkálni egyet, majd hazajövök, gépezek még pár órát vagy Kreszt tanulok mert csinálom a jogosítványt, aztán lefekszek aludni. Az összes szombat, vasárnap így telik. Nagyon ráérek ezeken a napokon, unalmasak, egyhangúak. Itthon élek még egyébként az anyámékkal. Viszont azt veszem észre, hogy a korombeli fiataloknak teljesen más az életük. Tele van a hétvégéjük úgy tűnik, még vasárnap is brutálisan elfoglalt mindenki. Miben más ennyireegy átlag huszonéves fiatal hétvégéje az enyémhez képest, mit csinálnak másképpen? Napközben úgy értem, az estét azt tudom miben más, minden hétvégén járnak szórakozni, bulizni, ami nekem társaság híján kimarad az életemből. Csakhogy nekik nem csak az éjszakák, hanem a nappalok is mások mint nekem, és ezt nem értem, hogy miben. 26/F
2023. jan. 2. 02:19
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Ha van társaságuk, akkor gondolom napközben velük lógnak. Együtt mászkálnak a városban, vagy csak átmennek egymáshoz. Annyira nagyon mást ők sem csinálnak, mint te, csak együtt vannak.
2023. jan. 2. 02:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is teljesen ráérek mindig. Amikor szingli voltam és otthon laktam, ez nagyon zavaró volt, mert senki nem ért rá én meg egy idő után unatkoztam. Most a barátommal élek, vele vagyok, így nem unatkozom, de mi is mindig ráérünk bármit csinálni :D

De én amúgy munka után is. Nem olyan a munkám, hogy túlórázni kéne, vagy hogy azon kattogok másnapos, hogy jaj valamit elrontottam vagy jaj vajon sikerült e megoldani... Kit érdekel :D

2023. jan. 2. 08:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Sokan csak lekoptatnak ezzel a dumával. Amúgy otthon döglenek ők is. xd

Én is ráérek hétvégén. Aki nem ér rá mert tényleg mindig találkozgat meg programozgat, azok nagyon pörgős személyiségek akik igénylik a társakat. Ha egyedül lennének pár órára már minden bajuk lenne.

2023. jan. 2. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja persze, lekoptatós szöveg igen. Ezt nem írtam :D (#2 vagyok) Több ember is bukott már le, hogy mindenféle kifogással nem találkoztak velem és kiderült, hogy végig kockulták a napot, meg hogy csak félig volt igaz, hogy nem érnek rá, pl "egész júniusban nem fogok ráérni, mert most érettségizek" = "június 20-án van a szóbelim, utána amúgy rohadtul ráérnék". Vagy "ma nem jó, mert nagymamámhoz megyek" = "ott leszek nála délután 5-ig, te meg este 9-re hívtál bulizni, úgyhogy amúgy lenne időm"
2023. jan. 2. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Enis ugyanezt csinalom, gépezek egesz nap bar en 40 vagyok
2023. jan. 2. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!