Szerintetek mi lehet az oka hogy a magyarság nagy része nem űz semmilyen sportot?
Azért gyerekek mellett nem egyszerű.
Nem mindegy, hogy bírja-e gyorsan csinálni a dolgokat, bírja-e, ha nincs én-ideje (vagy maga a sport elegendő-e neki énidőként), bírja-e, ha minden perce be van tervezve előre ütemesen, hogy 6 óra alvással is kipihent, vagy ehhez 9 kell neki, mennyire álmos, ha hajnalok hajnalán kell kikelnie az ágyból.
Aki 2-3 gyerek mellett sportol, ráadásul komolyabban, annak nagyon-nagy része adottság, hogy bírja.
És nem, a többiek se lazsálnak egész nap. Olyan gyerekes embert nem ismerek, aki bármikor lazsálna, igazából szabadidejük sincs.
20
Nekem az nem hangzik érdekesnek, ha a harmad hétvége főzőcskézéssel, takarítással és offline bevásárlással megy el.
Szerintem senkinek se érdekesek a felsoroltak, csak kb muszáj megcsinálni, ha az ember élni akar minimális komforttal (értsd: tiszta környezet, étel otthon, stb)
23
Nem én vagyok a lakásért, hanem a lakás értem.
Nekem a komfort a sok sport, a barátok, az elegendő alvás és a lassú élet és nem az, ha a földről is ehetnék.
Offline bevásárolni és főzni se kell ma már az ételért.
Főzzön az, aki imád, akinek a hobbija.
Ja, nagyváros közepén biztos van házhoz szállítás meg 50 féle kajarendelős hely, de nem mindenhol.
Amúgy nem földről evésről beszéltem, kár kiforgatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!