Szerintetek mi lehet az oka hogy a magyarság nagy része nem űz semmilyen sportot?
Sokan a pénztelenségre hivatkoznak. Egy futásra pedig nem feltétlen kell rengeteg pénz.
Van, akiből a motiváció hiányzik, vagy kényelmesebb piálni-cigizni. Sokaknál nincs/nem volt erre pozitív minta.
Nem tudom, én sosem jártam edzőterembe, engem valahogy az a közeg meg környezet inkább taszít. Ellenben járok futni, fallabdázni. És nem vagyok dagadt, nincs úszógumim sem. :D
Hétvégente pedig inkább a 30-50 km-es túrát választom a jó levegőn.
Nem vagyunk egyformák, valakinek nincs igénye a mozgásra, valakinek van. A család pedig max egy kényelmes kifogás, nem egy olyan embert ismerek aki 2-3 kisgyerek mellett is meg tudja oldani, hogy legyen ideje sportolni.
Nekem semmi bajom azzal ha valaki utál mozogni vagy lusta, csak akkor mondja azt, ne azzal takarózzon, hogy a család mellett nincs ideje.
#18 vagyok
Le lehet pontozni egész nyugodtan, de attól még nem lesz emberek tömegeinek több szabadideje, és nem válik izgalmasabbá tömegek számára a sport, szóval nem értem mi célból kapom a pirosat, mikor a kérdésre válaszoltam.
Igen, arra van idő amire szakítunk, csak sok embernek inkább prioritás a munka (pénzből élünk), kulturàlt környezet otthon és némi szociális élet, mint a sport. Ez van.
Kick box edzés meg nincs azért mindenhol, illetve nem telik rá mindenkinek. Plusz nekem személy szerint az se hangzik túl érdekesnek, bocsi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!