Mennyire ciki egy adminisztrációs munkára jelenkezésekor ha benézed és nem csatolod a CV-d?
Figyelt kérdés
Beleírtam az emailne hogy az önéletrajzom csatoltam. Nem tudom hogy néztem el, lemaradt. 2 napja küldtem el és most vettem észre. Vajon fognak így keresni?2023. okt. 11. 10:29
1/6 anonim válasza:
Válaszolj azonnal, és csatold, bár fogalmazzunk úgy, hogy pont egy adminisztrációs munkára ez elég rossz referencia és kínos baki.
2/6 anonim válasza:
Egyébként mit használsz?
A gmail konkrétan feldob egy ablakot, hogy nem csatoltál semmit pedig leírtad, hogy "csatolom".
3/6 anonim válasza:
Azért egy lemaradt csatolmány nem a világ vége. Jelezd nekik, hogy véletlenül nem csatoltad és pótold.
Gondolom mindenkivel történt már ilyen.
4/6 A kérdező kommentje:
gmailt
2023. okt. 11. 11:39
5/6 anonim válasza:
Próbáld meg utólag kijavítani és csatolni egy új levélben, vesztenivalód nincsen.
Mondjuk pont az ilyen adminisztrációs melókra elég sokan szoktak jelentkezni, szóval esélyes, hogy nem pont te fogod megkapni...
6/6 anonim válasza:
Eléggé rossz ajánlás, de ha meg sem próbálod korrigálni a hibát, akkor tényleg ne várj semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!