Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire ciki egy adminisztrác...

Mennyire ciki egy adminisztrációs munkára jelenkezésekor ha benézed és nem csatolod a CV-d?

Figyelt kérdés
Beleírtam az emailne hogy az önéletrajzom csatoltam. Nem tudom hogy néztem el, lemaradt. 2 napja küldtem el és most vettem észre. Vajon fognak így keresni?
2023. okt. 11. 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Válaszolj azonnal, és csatold, bár fogalmazzunk úgy, hogy pont egy adminisztrációs munkára ez elég rossz referencia és kínos baki.
2023. okt. 11. 10:34
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

Egyébként mit használsz?

A gmail konkrétan feldob egy ablakot, hogy nem csatoltál semmit pedig leírtad, hogy "csatolom".

2023. okt. 11. 10:42
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Azért egy lemaradt csatolmány nem a világ vége. Jelezd nekik, hogy véletlenül nem csatoltad és pótold.

Gondolom mindenkivel történt már ilyen.

2023. okt. 11. 11:03
 4/6 A kérdező kommentje:
gmailt
2023. okt. 11. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Próbáld meg utólag kijavítani és csatolni egy új levélben, vesztenivalód nincsen.

Mondjuk pont az ilyen adminisztrációs melókra elég sokan szoktak jelentkezni, szóval esélyes, hogy nem pont te fogod megkapni...

2023. okt. 11. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé rossz ajánlás, de ha meg sem próbálod korrigálni a hibát, akkor tényleg ne várj semmit!
2023. okt. 12. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!