Mit kaptok karácsonyra egyszerű adminisztrációs munkakörben?
Barátnőm aki adminisztratív munkát végez netto 250 ezerért egy nagyobb itthoni cégben ezt kapta karácsonyra:
-120 ezer bónusz (mindenki kapott, de beosztástól és a cégben eltöltött időtől függ mennyit)
-2 céges buli ahol ingyenes a fogyasztás (Az egyik egész céget érintette, a másik inkább csak az osztályt ahol dolgozik)
-1 jelképes vicces ajándék egyik főnökétől (mindenki kapott)
-Fizetés emelés (mindenki kapott 5%-ot)
Volt egy közös vacsora egy étteremben, és megkaptuk az éves bónuszt. Igaz kis cégnél dolgozok egyedül irodában. A fiúk kint dolgoznak terepen. Ők is ugyanúgy kaptak pénzt.
N
1 Tudom, hogy nem a munkakör dönti el,csak ezt megemlítettem, hogy az én esetben ilyen munkakör ahol semmit nem kapunk.
Szomorú.
de miért is gondolnának rád (meg rám...) amikor egy felcserélhető utolsó senki vagy? meg én is?
Ma felmondasz holnap más ül a helyeden aki azonnal átveszi mert semmi extra tudás nem kell hozzá.na ezért nem érsz meg még 5 ft-ot se. meg én se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!