Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Átverhettek engem?

Átverhettek engem?

Figyelt kérdés
Vállalkozó vagyok, akinek szünetel az egyéni vállalkozása, dolgoztam egy filmen 5 napig, megbeszéltük, hogy efogosként jelentenek be. Nemrég kaptam vállalkozói szerződést postán. A fizetést már megkaptam. Milyen hátrányok lehet abból ha nem írom alá ezt a szerződést?
2023. okt. 9. 08:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek. Felemeled a telefont, szólsz nekik, nem ez volt a megállapodás.
2023. okt. 9. 08:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Oke koszonom csak az a baj, hogy ok valoszinuleg ezzel a szerzodessel jelentettek be, es en ezt ha alairom kb meg se erte ott dolgoznom, mert fizetnem kell es ujra kell inditanom a valalkozast, amit nem akarok
2023. okt. 9. 08:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Bejelentettek amikor még alá sem írtad?

Hívd fel őket! Mondjuk azt nem értem miért utólag kaptál szerződést... Anélkül el sem kellett volna kezdeni a munkát.

2023. okt. 9. 08:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Mert efogot beszeltunk meg, ehhez odaadtam az adatainat. Az a kerdes, hogzha ok igy konyveltek, hogy vallalkozoi szerz., akkor mi tortenik ha nem irom ala?
2023. okt. 9. 08:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Megbízásos szerződéssel mehet, ha nem voltál akkor épp vállalkozó azonos tevékenységben. Korrigálják, nekik is érdekük.
2023. okt. 9. 09:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, akkor attol fuggetlenul, hogy az elutalt penzt mire konyveltek, kerhetem, hogy modositsuk a vallalkozoi szerzodest megbizasi szerzodesre es igy ez nem erinti a vallalkozasomat, illetve nem kell semmit fizetnem?
2023. okt. 9. 09:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy az a korrekt módja, hogy visszaadod a zsét, elutalják a rendes jogcímen, utólag kreáltok szerződést helyes fogalmakkal és dátumokkal, és az lesz csatolva. Leadni gondolom még nem kellett hivatalos helyre sehova, de ehhez nem értek, csak munkavállalóként voltak hasonló tapasztalataim, feltételezem, hogy csak a bevallásban lesz érdekes (azt nem vágom, mikor van negyedéves meg hogy mi tartozik bele).
2023. okt. 9. 09:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Felesleges visszautalni szerintem
2023. okt. 9. 10:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is, de ha a banki bizonylat csatolandó, akkor mégsem. Sőt, akkor visszautalnod kell a suskát megfelelő közleménnyel.
2023. okt. 9. 13:37
 10/10 A kérdező kommentje:
De ha ok modositottak rajta akkor ne en utalgassam mar vissza.. az a kerdes h nekem abbol mi bajom lesz ha nem irom ala a valallkozi szerzodest, ami egyebkent se oke mert szuneteltetve van a valallkozasom
2023. okt. 9. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!