Miért nem csinál semmit a kérésemmel?
Figyelt kérdés
Instán már egy hete küldtem egy pasinak követési kérést, de azóta sem se nem fogadta el, se nem törölte a kérést, mert ugyanúgy azt írja a profiljánál, hogy “kérted”.
Mi oka lehet, hogy semmit nem csinál a követési kérésemmel?
(Kizárt hogy nem volt instán egy hete)
2023. okt. 8. 10:38
1/10 anonim válasza:
Nem akarta elfogadni, de nem törli, mert nem fontos neki. Gondolom a sok értesítés között már nem is látja.
2/10 anonim válasza:
Megnézte azt ennyi...nekem is volt olyan többször, hogy valaki bejelölt és ismertem is, de nem akartam, hogy az ismerősöm legyen és csak ott hagytam a francba a jelölését, majd ő visszavonja gondoltam, ha megunja, hogy nem jelöltem vissza.
4/10 anonim válasza:
"(Kizárt hogy nem volt instán egy hete)". Ezt miből gondolod? Én sokszor pl. hetekig fel sem nézek Fb-ra, mert nem érdekel az egész.
5/10 A kérdező kommentje:
Azért kizárt, mert tudom hogy rendszeresen tesz fel oda tartalmakat pl. Az a típus, aki mindenhova is fel van regisztrálva.
Akkor valószínűleg b.szik rám, de azért legalább törölhetne…
2023. okt. 8. 12:31
6/10 anonim válasza:
És ha törölne, attól boldogabb lennél?
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, mert ez ilyen semmilyen állapot 🤷🏼♀️
2023. okt. 8. 13:08
8/10 anonim válasza:
Akkor vond vissza a kérésed, és megoldódik a problémád.
9/10 A kérdező kommentje:
Törölje ő 🤣
2023. okt. 8. 13:24
10/10 anonim válasza:
Hát akkor további jó játszmázást, nem tudok mit kezdeni ezzel a dologgal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!