Mi történt a világgal? A liberális fertő és a nyugat pusztítja az erkölcsöt, míg a fiatalokból a kereszténység, hazaszeretet és a haza szuverenitása sokadrangú lett.
Kérdező!
Első körben a saját netedet szüntesd meg! Hidd el a gyakorinak és az országnak is jót fog tenni. A hülye kérdéseid kiírása helyett menj el helyettem templomba a nagy magyarországos pólódban majd próbálj meg becsajozni hogy legyen gyereked.
Kérdező, hogy legyen nekem hazaszeretetem, ha már a Himnuszunk depresszív hangulatától eret vágok, a politikusok, akik felelősek a hazánkért leszarják, eladósítják az országot, nem becsülik a kultúrát és az ott dolgozókat, az utcák szemetesek, hatalmas az országban a korrupció, hazánk lassan már újra éli az őskort, mert olyan szinten visszafejlődünk, a természeti kincseket tönkre teszik, egy normális hétköznapi munkás rabszolgának érzi itt magát, milliárdokat szórnak el a politikusok teljesen felesleges dolgokra, miközben pl. az egészségügy a csőd közeli helyzetben van...stb ..
Mikor meg vannak a nemzeti ünnepek, akkor meg megy a fényezés, a nyalás, egyébként pedig tré az egész ország.
Az elmúlt két évben nyaraltam külföldön két helyen is. Sokkal boldogabbak ott az emberek. Tisztaság is van.
A vallás pedig mindenképpen magánügye.
Kedves kérdező!
Szerinted ilyen beteges gondolkodással hol találsz olyan csajt, aki gyereket szülne neked? Hozzáteszem, hogy ha lenne Magyarországon gyermekvédelem, akkor a fajtádtól egyből elvennék a gyereket. Gondolom semmit sem értél el az életben, ezért haragszol ennyire a világra.
Kérdező, lehetőséged van keresztényiesen, “erkölcsösen” élni meg hazaszeretetet érezni. Ki gátol meg ebben?
Miért törődsz azzal, hogy mások hogyan élnek, miért érzel késztetést, hogy belepofázzál? Ezen kéne elgondolkodnod ha tudsz olyat is.
Kétezer éve is ezt mondták. Sőt, egykoron magára a kereszténységre mondták azt, hogy megfertőzi az erkölcsöt, és hasonló baromságok.
Persze, az ilyeneknek sosem lett igazuk, a progresszivizmus úgy söpörte el őket, mint falevelet a tornádó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!