Ezt miért csináljak a férfiak?
Ilyenkor általában az van, hogy a kérdés feltevője kéri a törlést, ami nagyobb súllyal esik latba, ha jól tudom, még akkor is, ha életszerűtlen, inkorrekt.
Mert amikor én szatirikusan megfogalmazom, hogy egy állat vagyok, ironikusan még királyi többesben is fogalmazom (állatok vagyunk), valakinek eddig terjed a humorérzéke, gratulálok!
Mert ugyebár megérti az ember, ha megsértem a Netikettet, szabályzatot, jár egy törlés, ilyen előfordul.
De semmiért, mert valaki értetlen?
Azért ez már sok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Ha azt mondom, hogy én konkrétan a lábam között hurcolom az agysejtjeim, az probléma? Milyen szabályzatba ütközik?
#12:
Nem, az a probléma, pubi, hogy nem veszed észre, hogy konkrétan egy seggfej vagy a nőkkel. EZ a probléma, nem az, hogy mi van a lábad között.
16.
Ez jó, lényegében ezt magyaráztam én is, poénos formában.
Erre jön a rosszindulat, értetlenkedés.
Pubizó primivet is kérem akkor törölni:
13. tegnap 22:02
...miután szó sem volt ilyenről, amit ez fantáziál. Teljesem alaptalanul sérteget.
Milyen emberek ezek, nem hiszed el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!