Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok nő miért van annyira...

Sok nő miért van annyira lenyűgözve, ha van párja?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, és a volt barátnőm soha nem tartotta velem a kapcsolatot, mikor barátja lett. Nem azt mondom, hogy egy barátnő legyen fontosabb, mint a barátja, de hetente lehetett volna beszélgetni telefonon, és havonta egyszer lehetett volna találkozni max. De én nem erőltetettem egyoldalúan, utoljára is én telefonáltam, majd utána ő már nem keresett.

De szerencsésebb, mert meg fog házasodni ezzel a férfival, míg én a barátommal még nem. Én még a barátom mellett is tartottam volna vele a kapcsolatot.

2023. okt. 4. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Az emberek többsége alkalmatlan a barátságra.

Akinek párja van, vagy állandóan csüng rajta,vagy szexel, vagy pedig a párja várja el,hogy vele legyen és minden percével számoljon el.

Velem is így tett a barátom, most csodálkozik,hogy baxok vele találkozni.

Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten !

2023. okt. 4. 14:39
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Mert életük legnagyobb sikere, ha valaki elveszi őket.
2023. okt. 4. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Lehet soha nem is voltatok barátok. Rengeteg ember van el másokkal, amíg nem jön valaki, akit valóban akar.
2023. okt. 4. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Új párkapcsolat esetén átrendeződnek a prioritások. Rengeteg idő, energia és sokszor pénzbefektetés kell ahhoz, hogy egy párkapcsolat jól működjön, de mindaddig, ameddig többet ad a párkapcsolat, mint elvesz, megéri, hisz az ember nem a legjobb barátjával fogja leélni az életét. Természetesen ilyenkor is fontos a barátság ápolása és nem tartom azt sem egészségesnek, ha mindenkinek innentől kezdve csak a párkapcsolata és a munka lesz az, ami az életét kiteszi, viszont saját példámból kiindulva teljesen normális, hogy most egy ideig háttérbe kerültél.
2023. okt. 4. 15:10
 5/6 anonim ***** válasza:
47%
Soha nem hanyagoltuk el egymást a barátnőimmel pasik miatt.
2023. okt. 4. 15:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Az elején szerintem ez normális, de amúgy később is, csak nem úgy, hogy egyáltalán nem beszélünk a barátainkkal. Inkább úgy mondom, hogy pl egy barátnőm már régóta párkapcsolatban volt és mindig amikor taliztunk akkor hamar hazament, én meg szingli voltam unatkoztam és elkísértem egy darabig hogy addig is csináljak valamit, de most hogy nekem is van párom már én is örülök ha mondja hogy menjünk haza mert igazából már én is arra vágyom hogy vele összebújjak.

Amúgy egyszerűen nincs nagyon igénye az embereknek olyan sok barátra meg találkozókra beszélgetésekre, havi 1 tali oké meg heti pár beszélgetés ha van mondanivaló, de ha a párod a legjobb barátod akkor nincs igényed másokra.

2023. okt. 4. 15:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!