Most úgy őszintén ehhez mennyire kell pofátlannak lenni?
Figyelt kérdés
Mikor valakivel elbeszélgetsz tök jól és közli hogy amúgy neki nem tetszik ahogy kinézel, mert egyik képem ilyen az arcod ott meg nem, és ő tök mást preferál. Mondom oké? Akkor legyél is olyan külsőre, ha már elvársz egy megint másik szép külsőt. Erre utána jön az, hogy egy kifejezett sebe nem tetszik az arcomon (ami műtéti és nem tehetek róla) Öhm elnézést ilyenkor mi a baja az embernek? Hogy konkrétan a baba külsőt akarja, és írásban teljesen normálisnak tűnt, nem gyerekesnek.2023. okt. 2. 19:31
11/14 anonim válasza:
Ha nem mondta volna meg mi a baja, csak lelép vagy kitalál valami mást meg az a bajod és arról írtál volna ki kérdést. 1 hét nem sok idő. Gondolom ismerkedtek, beszélgettek, ennyi idő alatt nem mindig lehet eldönteni hogy akarod-e a másikat. Ő kivárt, várta hátha szimpibb leszel neki. Nem lettél, megmondta mi a gondja. El kell tudni fogadni. Vagy azt szeretted volna hogy erőszakolja rád magát mert te úgy gondolod jól nézel ki ő meg nem? Vagy nem értem mi a bajod?! Nem hónapok után bökte ki!
12/14 A kérdező kommentje:
De nem talalkoztunk, a talit lemondta.. ezert nem vagtam ha annyira erdeklo h nezek ki miert nem jott el talalkozni es nem kellett volna kepeket kerni
2023. okt. 3. 06:21
13/14 A kérdező kommentje:
Az hogy egy hetet vart pedig en mar elso nap is ilyen voltam az :) huzza az ember idejet..
2023. okt. 3. 06:22
14/14 anonim válasza:
Igen, az is k.. Jó, mikor elkunyerál 100 képet minden szögből, aztán benyögi hogy hát mégsem ilyen lovat akart, vagy simán eltűnik.
De egy dolog felől megnyugodhatsz, az ilyennek a büdös életben nem lesz senkije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!