Most úgy őszintén ehhez mennyire kell pofátlannak lenni?
Csaltal a photoshoppal es most szembesult a valosaggal. Teljesen igaza van. Ez nem gyerekesseg. En is a becsapas miatt lennek duhos,nem a heg miatt.
Igenis van ,akinek tokeletes a bore,se ranc se heg se pattanas. Ne vedd magad egy kalapala az ilyen emberrel.
N
Tudod,vannak emberek ,akik tenyleg jol neznek ki rloben es nincs szukseguk csalasra,mint a photoshop. Ok megtehetik,h valogassanak es a kevesbe tetdzetos fiukat/lanyokat elkuldik,foleg akkor,ha a kepen mashogy nezett ki.
A heg igenis csunya es joga van vkinek barmilyen kullemhibaert torolni a talalkozot.
Nokent irom.
Soha nincs jogod vskakin szamonkerni az izleset.
Nekem szimpatikus,h mert oszinte lenni es talan ezzel elosegitett Neked egy ujabb randit,ahol majd vslos kepekkel szerepelsz az ismerkedos appon.
Erre mondjak,h aki eloben szep,az nem hasznsl internetes ismerkedos frluletet, merg ott csalnsk az emberek es csak az idejet vesztegeti.
felesleges itt ilyenekről kérdezni, a válaszolók bő 90%a csak arra használja az oldalt hogy levezesse a frusztrációját.
ide akkor érdemes csak jönni amikor valami konkrét kérdésed van, nem pedig akkor, ha csak ilyen szubjektív véleményeket akarsz.
amugy nyilván kibszott gáz csak úgy a semmiből benyögni hogy oh amúgy szerintem ronda vagy, bár sok a proli a világban, nekik ez a természetes.
Ez egy hülye pöcs. Az ilyet azonnal faképnél kell hagyni, de előtte közöld vele, hogy ő sem egy matyó hímzés.
Jártam hasonlóan, csak ott átlag jóskának az volt a problémája, hogy tetszek ugyan neki, de nem érez vonzalmat, nincs meg az a plusz. De azért vagy két órán át fárasztott a süketelésével. Megmondhatta volna az első 5 percben is, akkor hazamentem volna és megnézek valami jó fimet, nem rá cseszem el feleslegesen a drága időm.
Én eldöntöttem, hogy ezentúl előre megkérdezem, mi legyen... Bejövök élőben és legyen valami program, vagy fordul mindenki haza? Nincs több türelmem ilyen gyökérségre.
Veled sincs baj, csak te is kifogtál egy hülyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!