Csak szerintem gagyik ezek a karácsonyfa előtt beállított képek, amiket fotósok csinálnak?
Inkább csak elcsépelt, mert ha láttál három ilyet, az összes többi is pont ugyanilyen lesz. A téma keretei miatt fantáziátlan lesz mindig ugyanazt látni, és minél több ember akar ilyen egyedi fényképet csináltatni, úgy lesz egyre inkább tucat hatása.
A középkori festményszerűen beállított (tóga, koszorú a fejre) giccses babafotó rosszabb, főleg olyan posztolási kontextusban, mikor szavakat adnak egy csecsemő szájába (itt vagyok, megérkeztem stb.).
A karácsony körüli magamutogatás, álszenteskedés, lánykérés a karácsonyfa előtt, az éves jótékonykodás amit "véletlen" kiraknak facebook-ra, a nagy családi fotók miközben mindenki utálja a másikat.
Na ezek a szánalmasok.
"Es most mi lesz, hogy megerositenek ebben? Jo erzes, klubot alapitotok, vagy mi?"
Csak kíváncsi voltam mások véleményére is, ha nem tetszik, nem kell válaszolni, kattints tovább.
#4:
De most ettől jobb lesz az életed, hogy másokkal együtt fikázhatsz valamit, ami neked nem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!