Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem gagyik ezek a...

Csak szerintem gagyik ezek a karácsonyfa előtt beállított képek, amiket fotósok csinálnak?

Figyelt kérdés
2023. okt. 2. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Es most mi lesz, hogy megerositenek ebben? Jo erzes, klubot alapitotok, vagy mi?
2023. okt. 2. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Inkább csak elcsépelt, mert ha láttál három ilyet, az összes többi is pont ugyanilyen lesz. A téma keretei miatt fantáziátlan lesz mindig ugyanazt látni, és minél több ember akar ilyen egyedi fényképet csináltatni, úgy lesz egyre inkább tucat hatása.

A középkori festményszerűen beállított (tóga, koszorú a fejre) giccses babafotó rosszabb, főleg olyan posztolási kontextusban, mikor szavakat adnak egy csecsemő szájába (itt vagyok, megérkeztem stb.).

2023. okt. 2. 18:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A karácsony körüli magamutogatás, álszenteskedés, lánykérés a karácsonyfa előtt, az éves jótékonykodás amit "véletlen" kiraknak facebook-ra, a nagy családi fotók miközben mindenki utálja a másikat.

Na ezek a szánalmasok.

2023. okt. 2. 19:00
 4/8 A kérdező kommentje:

"Es most mi lesz, hogy megerositenek ebben? Jo erzes, klubot alapitotok, vagy mi?"

Csak kíváncsi voltam mások véleményére is, ha nem tetszik, nem kell válaszolni, kattints tovább.

2023. okt. 2. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan gagyik, mint amiket a 3-as irt es teljesen igaza van.
2023. okt. 2. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:
23%

#4:

De most ettől jobb lesz az életed, hogy másokkal együtt fikázhatsz valamit, ami neked nem tetszik?

2023. okt. 2. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:
43%
Gagyi pulóver is kell és összeölelkezés, és nagy műboldogság műmosolyokkal a kép elcsattanásának pillanatáig. Aztán gyerünk filterekre fel, izzon az a divatos chromatic aberation meg az xmas mood filter, és irány a facebookra fel, álszenteskedni egy jót kommentekben xd
2023. okt. 2. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerinten onnantól válik gagyivá, ha social mediára kiposztolják. Ha otthon az albumban őrzik, mint egy mementót a tavalyi karácsonyról, amikor még a nagyi is élt, akkor az tök jó. De ha ilyen reklámos, mutogatós jelleggel tolják az összes platformon a képedbe, az 🤮
2023. okt. 2. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!