Vékony nők, mennyire vagytok elégedettek a pasik visszajelzéseivel?
Szerintem a szép, csinos, sikeres nőknek a világ összes bókja és visszajelzése sem elég. Azok az elérhetetlen nők akik után kisvárosom ffi lakossága sóvárgott, amikor én kamasz voltam, még mindig porondon vannak és még mindig akad olyan idősebb ffi aki szívesen tesz nekik apró kis szívességeket egy kedves mosolyért, pedig.
Másfelől nyilván teher, harmadrészt az Ally Mcbeal-ben volt egy nagyon jó kis pár perces összefoglaló erről, azt mondja Robert D. Jr, a háborgó Ally-nek: maga vanília illatfelhőben topogott be a kétezer dolláros szerkójában, mely a teste minden egyes pontját hangsúlyozza, mintha az újságban látnám, csakhogy most nem lapozhatok, és biztosan van egy kis tükör a Prada táskájában és bármennyire gyűlöl a férfiak vágyának tárgya lenni, sokkal inkább attól fél, hogy egy nap már nem lesz az, és a kérdés ami beleégett mélyen-mélyen-mélyen az elegáns kis szájfényébe, az az, hogy eljött-e már az a nap.
(jóó, tudom, csak idekívánkozott :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!