Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lesz a maguknak való...

Mi lesz a maguknak való emberekkel?

Figyelt kérdés

Nagyon magamnak való vagyok, ezer dolog érdekel, másik ezerben fejlesztem magam, igényem is van az egyedüllétre és képtelen is vagyok unatkozni.

Konkrétan így is vannak dolgok, amik lényegében sorban állnak, várva arra, hogy foglalkozzam velük.

Eddig keveset is ismerkedtem, ennek vannak okai.

Harmincas vagyok, nő, nem incel, bár lusta voltam utánanézni, mi is pontosan az incel, így még lehetek az is. :D

Külföldre készülök amúgy, jelenleg azért sem vagyok aktív társkeresőn.

Szóval eleve kiöregedettnek érzem magam, aki lekésett a saját életéről.

Ezen kívül a külföld-projekt és családi történések miatt eleve feszült lehetek és mostanában történtek olyan dolgok, amik miatt megkérdőjeleztem saját magamat és most azt is utálom magamban, amit eddigre sikerült elfogadnom.

És a magamnak valóságom köztük van.

Már hetek óta megy az, hogy hétvégente a nyelvtanulással, sporttal, pályázgatással foglalkozom és videókat nézek, olvasgatok, mert még annyit se tudok emberekkel kimozdulni, amennyit igényem lenne, vagy amennyit magamra kellene erőltetni.

Egyfelől tavasz végén, nyár első felében valahogy minden hétvégére jutott valami, most nem.

Másfelől 4-5 barát van, őket kérdezgetem, de mindenkinek megvan a maga élete, kisgyerekes, beteg szülő, levelezős egyetem stb.

Idegenekkel kimozdulásra nem sok lehetőséget látok, de amit igen, az olyan, hogy 40-50 fős, amit nehezen viselek, vagy olyasmi, ami nem érdekel stb.

Azt érzem, hogy a szakadék felé vezetem az életemet, vagy már ott is van.

2023. szept. 30. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Mi lesz veletek? Magányosan megöregedtek, az élet pár nagyszerű dolga kimarad (pár, sok szex, gyerek, élmények), aztán eljön a pont, amikor elkezditek a mások hibáztatásást, végül megkeseredtek. Nem igazán tudom, hogyan lehet ez, mert egy 30-as nő (legyen bármilyen nem szép) mindig talál magának párt. Miért utasítosd ezt el? Randevúzz, ismerkedj, kecérkodj, nem kell az első jelentkezőhöz hozzámenni. Igen, minden pasi azt akarja, de akard te is, szexeljetek kötöttség nélkül, legyél laza, aztán majd jön az igazi. Értsd meg, senki nem lehet boldog helyetted, vagy intézheti el azt neked. Egy 30-as nőre egy átlagos társkereső oldalon napi 100+ jelentkező akad. Hajrá ...
2023. szept. 30. 20:41
 2/8 A kérdező kommentje:

Nekem heti 2, ha volt.

És akkor mondjam azt is meg, hogy amint kapok ausztriába állásajánlatot és letelik a próbaidő, lépek? :'D

2023. szept. 30. 20:43
 3/8 A kérdező kommentje:

Mondjuk gyereket nem szeretnék, élményeket gyűjteni jelentősen nehezebb így, valóban, a szex abszolút nem hiányzik, amennyire megoldom magamnak, annyi elegendő.

Inkább az intimitás hiányzik, de pont nem félig idegennel akarnám megélni, hanem a párommal, majd.

2023. szept. 30. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
13%
Lépjél. Csak legyen valami. A langyos vízben lubickolás, az esti telefon nyomkodás, a "majd lesz valahogy", az "úgysem kell pasi" jellegű önámító baromságok nem visznek előre. A saját kezedben van az életed, csak te tehetsz bármit. Ezt üzenem annak is, aki lepontozta az első hozzászólásomat.
2023. szept. 30. 20:47
 5/8 A kérdező kommentje:
És ha az esti telefonnyomkodás valami érdekességről való olvasás, ami igazán feltölt, kikapcsol, a mennyekbe emel (és esetleg tanulok is belőle vmit, pl. a futásról, amivel céljaim vannak)?
2023. szept. 30. 20:53
 6/8 A kérdező kommentje:
De ha tudsz olyanokat, akik szintén most költöznek, szintén Ausztriába és szintén ugyanabban a városban fognak munkát találni (jósgömb), akkor ismerkedni IS fogok.
2023. szept. 30. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Elengedlek. Úgy látom, a leírtakból semmit nem értettél meg. Nyomkodd a telefonodat tovább, sok boldogságot hozzá. Jó éjt.
2023. szept. 30. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
A kommentelők mint valami szemellenzős kis pacik. Nyihaha.
2023. okt. 1. 03:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!