Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen sok lány árul...

Tényleg ilyen sok lány árul magáról képeket?

Figyelt kérdés
Neten egyre több olyan lányt találok aki képeket árul magáról, és rendes gimis 18 éves lányok is akár. Ez ennyire népszerű lenne mostanság?
2023. szept. 30. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Őszintén szólva fogalmam sincs, miről beszélsz. Most az OnlyFansre gondolsz? Mennyi az "ilyen sok"?
2023. szept. 30. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Gondolom. Mint az influencerkedés. Mindenki azt hiszi, ő is annyit fog keresni vele, mint aki a toplistán van.
2023. szept. 30. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy népszerűbb a dolog, mint mondjuk 10 éve, de azért szerintem nem olyan általános dolog ez.
2023. szept. 30. 20:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem only, csak volt már olyan hogy rám írtak ezzel, volt már olyan hogy én jelöltem be valakit és akkor mondta, volt olyan hogy csak úgy felmerült és akkor. Szerintem 50 lányból 5 nyíltan csinálja, és még pár darab így ritkábban, vagy nem annyira nyíltan.
2023. szept. 30. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4: rám sosem írtak ezzel. Hol történik ilyen?
2023. szept. 30. 21:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Volt olyan hogy instán beszélgettem egy lánnyal és kirakta hogy egész hétvégén fele árba vannak nála a képek. Van olyan hogy valami ismerkedős szaron bejelöltem és úgy írt rám hogy nem-e kellene kép...
2023. szept. 30. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
A nevelés hiánya.
2023. okt. 1. 03:46
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Elég nagy divat most.
2023. okt. 1. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!