Miért szeretik az emberek megszólni a testépítőket?
Figyelt kérdés
Testépítés, ez a sport neve, ne variáljunk ki hívható annak, a gyúrós szót nem szeretem. Sosem láttam hogy más sportágot űzőket ennyire megszóltak volna, kivéve a magyar focistákat. Az hogy valaki kigyúrt nem jelenti azt hogy ostoba is, vannak testépítők akiknek több diplomájuk és egyéb végzettségeik vannak. Ugye ez nem a szegény ember sportja és jó sok pénzbe belekerül, nem is az a kemény munka amikor az ember elmegy a terembe hanem az ahogy megkeresi rá a pénzt. Egyébként próbáltam más sportot de csak ez jön be, gyűlölöm a csapatsportokat, valaki elront valamit és a többi azt k'csögöli.2023. szept. 30. 11:49
1/8 anonim válasza:
De, pont hogy kemény munka, betartani jól az edzést meg a kajálást. Egyébként erről is mint sok mindenről erősen megoszlanak a vélemények. Szerintem csak megkellene tanulni, hogy mindenki mást szeret csinálni. Szerintem sok ember önelégült embereknek nézi őket, akiknek csak az izom meg a külső számít. De minden sportban vannak suttyók. Én küzdősport rajongó vagyok és én a focistákat nem szeretem. A gyúrósok meg mindig adtak nekem tanácsot edzéshez, kajáláshoz stb.
2/8 anonim válasza:
Nekem amúgy nincs veletek/velük bajom, csak az ilyen kis wannabe "testépítőkkel", akik öntelten ecsetelik, hogy most tömegelek és kb elélveznek közben, pedig igazán még nincs is mire nekik.
Én elismerem, ha valaki tényleg kitartóan dolgozik a céljáért, de az nem kell, hogy beképzeltséggel járjon, főleg nem 3 hónap súlytologatás után :D
4/8 anonim válasza:
Én elismerem, hogy kemény munka.
Tudom, hogy köztük is vannak mindenféle emberek, tök hülyék, meg okosak is.
Én csak attól vagyok rosszul, amikor meg akarnak győzni, hogy ez milyen egészséges, sőt csak ez az egészséges, ami totál nem igaz.
5/8 anonim válasza:
Ez csak az én tippem, de szerintem azért, mert a külső megjelenésük miatt az M. Richárd féle "jómagyar kopasz vállalkozókra" asszociálnak róluk.
6/8 A kérdező kommentje:
4.Naturál testépítés egészséges, az élsport már nem.
2023. szept. 30. 13:10
7/8 anonim válasza:
Elméletileg az a legegészségesebb, ha valakinek az edzésében van erősítő edzés és kardio is. (Bár nyilván ez függ az egészségi állapottól, testalkattól, túlsúlytól stb.) Úgy hogy én pont így osztom meg az edzésem. Árnyékolok, zsákolok, boxkörtézek, utána fekvő, egykezes súlyzó, húzodzkodás, függeszkedés, expander, guggolás, plank stb utána jó sok nyújtás. Legyen erőm, de gyorsaság és hajlékonyság is. Az élsport pedig minden értelemben káros. Főleg ha hosszú ideig csinálja valaki.
8/8 anonim válasza:
Ricsiről leszállni. Sok embernek okozott örömet, nyugodjon békében. Ámen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!