Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Redditen visszanyomozható,...

Redditen visszanyomozható, hogy milyen IP címről írtam, és hogy ki vagyok?

Figyelt kérdés
Celebek fenyegetőznek ezzel mostanában hogy befogják perelni azokat, akik róluk sértő dolgokat mondanak. Én egy influencerről írtam építő kritikát, nem mocskolódva.
2023. szept. 29. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak netes szájkarate. Ha nem tettél büntethető dolgot, nem kerülhetsz bajba. Sokan szoktak vállalhatatlanul ocsmány dolgokat írni a kérdéses szubon, vagy vannak konkrét gyűlöletfelületként létrehozott és fenntartott szubok, de mindenki saját magáért felelős. Aki nem tudja hol vannak a határok, vagy azt hiszi hogy a neten névtelenül szabadon megtehet bármit, rosszul is járhat. De annak nem az a szintje, hogy valakiről van egy nem pozitív véleményed, és holnap már kopog a rendőr.

A GLS-né értelmi szintje, hogy azzal terrorizálja a saját rajongóit, hogy ne merészeljenek rájuk nézve kellemetlen dolgokat megosztani, mert baj lesz. Attól azért több kell. A Redditnek is megvannak a maga irányelvei, pl. doxolásért (személyes adatok nyilvánosságra hozása) jár a bannolás, a bannolt közösség újbóli létrehozása már automatikusan tiltással jár.

Bárkit bármiért fel lehet jelenteni, de ahhoz komoly becsületsértő vagy zaklató magatartás kell, hogy érdemben foglalkozzanak vele a hatóságok. Mivel ezek már magában is sértik az oldal szabályzatát, az érintettnek csak egy törlési kérelmet kellene benyújtania, és ezzel el van intézve. A szubok moderátorainak is be kell tartaniuk az oldal szabályait, így az ilyeneket kérés nélkül törölniük kellene - ez ott nem valósul meg, ahol maga az oldal szerkesztői is megszállott gyűlölködők. De az meg legyen az ő bajuk.

2023. szept. 29. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne fossál, a Reddit nem fog semmi adatot kiadni valami egybites magyar celebnek, főleg nem a rapper gorillának meg a dubaj all stars feleségének. Kettőjüknek összesen van 6 darab agysejtje, ne vedd már be a hülyeségüket.
2023. szept. 29. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Nehogymár bedőlj olyan agyi szinten lévő emberek fenyegetőzésének, mint GMO meg a Hamuspipőkéje. Ez az IP címmel fenyegetőzés már az otthoni internet kezdeti szakaszában is vérciki volt, és csak a tizenéves, fotelhuszár pistikék dobálóztak vele.

Nyugi, nem fog történni semmi. :)

2023. szept. 29. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!