Mióta felnőtt vagyok nem találom az utam, miért?
Figyelt kérdés
Huszonévesen voltak hobbijaim, amibe kiemelkedő voltam, szerettem velük foglalkozni, úgy éreztem folyamatosan haladok előre általuk az életben. A közös hobbik miatt közelebbi barátaim is voltak. Akkoriban mindig voltak új céljaim. Ezután eltelt néhány év, lecsendesedtem, megváltoztam. Már csak ritkán van kedvem programokra menni. A korábbi hobbijaim már nem annyira fontosak. A baráti kapcsolataim felszínesek lettek. A mindennapok olyan dolgokról szólnak most elsődlegesen, ami csak nyűg: háztartás, megélhetés, hivatalos ügyintézés. Próbálok új dolgokkal foglalkozni és új hobbikat keresni, habár sajnos jóval kevesebb a szabadidőm, de az a baj, hogy most már semmi se érdekel igazán. Huszonéves korom elején azt mondhattam sínen van az életem és minden megy előre. Most pedig se az utam se magam nem találom. Miért lehet ez?2023. szept. 25. 20:44
1/2 anonim válasza:
Leírtad igazából. Ez a fajta világ, amit élünk, felzabálja az összes szabadidőnket.
Az egész élet azzal telik, hogy valamit csinálni KELL, ahogy írtad, munka, háztartás, hivatalos ügyintézés.
Magadat, az érdeklődési köreidet és azt hogy amúgy van egyéniséged a munkán és a hasonló élettel járó elintézendőkön kívül is, ezeket teljesen fel kell adni, mert nincs rá idő.
Maradék szabadidődben próbálsz magadhoz térni.
2/2 anonim válasza:
Pontosan ezt érzem én is.
Bár gondoltam mar arra, hogy a régiek is dolgoztak, nem keveset. Ők vajon hogy viselték?
Bár akkoriban talán nem volt fontos ahobbi, az egyéniség főleg nem. De az már jó, hogy egyre többen rájönnek ezek fontosságára is. Én is pont így érzek. Mikor dolgozi kezdtem, akkor estem szét, nem találom önmagam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!