Hogy lehet pénz nélkül pénzt csinálni?(Sokan mondják hogy aki pénz nélkül nem tud,az pénzel se tud)
Nem feltétlen kell ilyen "bölcsekre" hallgatni, mert az "ilyeneknek" valószínűleg Darius kincse is kevés lenne.
Amúgy pl.: a gyerekkori könyvek-játékok eladásával.
"Hogy lehet pénz nélkül pénzt csinálni?"
Csinálsz egy jó érettségit, szerzel egy piacképes szakmához elvárt diplomát, dolgozol alkalmazottként, jó fizetést keresel.
Vagy elvégzel egy jól fizető szakmát, elmész alkalmazottnak, ha úgy érzed hogy a saját szakálladra ezt jobban is tudnád csinálni, akkor a fizetésből összespórolgatsz annyit hogy vállalkozóként saját eszközparkkal is tudd ezt csinálni.
Kb így.
Jó én most itt nem a startup-ra gondoltam, hanem az ilyen sok agyatlan tiktok mester, kriptó guru, befektetési tőzsdeharcosra. Nagyon mérlegelni kell kinek adod a pénzed.
@13:48
Az mlm-es halmi gyerek, aki a testvére nyomorúságából csinál a tv-be reklámot, ő is szórja az okosságait a tiktokon, aztán még is tele van pénzel.
Igen, az ilyenekre gondoltam. Átbasznak embereket, meg lehúznak embereket. Aztán ők persze tele vannak, de te aki fizetsz nekik nem leszel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!