Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vettél már fel valaha stoppost...

Vettél már fel valaha stoppost az út széléről?

Figyelt kérdés

Szerinted mennyire hasonlithato ahhoz amiket a filmekbe latni hogy a felvett stoppos valojaban egy rossz ember ?

Neked mi a tapasztalatod?

2023. szept. 19. 21:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem, mivel nincs autóm. Barátnőm felvették, szexet akart az illető viteldíj gyanánt...
2023. szept. 19. 21:38
 2/18 anonim ***** válasza:
16%
Régebben párszor előfordult.
2023. szept. 19. 21:44
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer vettem fel valakit, Budán, egy buszmegállóban, éjjel. Engem fiatalon többször is felvettek, éjjel és nappal is, a Balaton körül. Ketten voltunk a barátnőmmel. Nem történt semmi horror.
2023. szept. 19. 21:49
 4/18 anonim ***** válasza:
52%
Többször előfordult külföldön és itthon is. Minden alkalommal a buszmegállóból vettem fel őket, olyan helyen ahol ritkán jár a busz. Nem volt gond egyszer sem, megköszönték, volt hogy fizetni is akartak. De nem vennék fel bárkit, ha kicsit is gyanús az illető akkor otthagyom.
2023. szept. 19. 21:59
 5/18 anonim ***** válasza:
40%

Ha csak nem valami tényleg nagyon rossz arc akkor mindig felveszem a stopposokat. Legtöbbször jó fejek és végigbeszélgetjük az utat. Sose volt még semmilyen probléma.

Fiatalon én is rengeteget stoppoltam.

Bár manapság egyre kevesebbel találkozni.

2023. szept. 19. 21:59
 6/18 A kérdező kommentje:

Honnan lehet megallapitani ki jo arc es ki nem csak igy látasbol elsore?

A kulso sokszor csaloka lehet. Megiscsak egy idegent engedsz be magad melle

Nem vagyok stoppos ellenes inkabb csak nagyon parazok 😄

Talan tul sok filmet nezten

2023. szept. 19. 22:20
 7/18 anonim ***** válasza:
64%
Egyszer, két lányt és egy fiút, ott olyan egyértelmű volt a helyzet, hogy tényleg fesztiválra mennék, tudtam róla, hogy az pont ott és akkor van, és úgy is néztek ki, mint akik oda mennek, nekem meg útba is esett, ezért elvittem őket, nem is volt semmi probléma. De azért más esetben nem nagyon vennék fel idegeneket, pláne egyedül.
2023. szept. 19. 23:13
 8/18 anonim ***** válasza:

Egyszer, külföldön, Flores szigetén, ez egy pici sziget, erdők, hegyek, egyetlen szerpentinnel a hegyek/sziget körül, néhány kis falu/város elszórtan. Egy konkrét étterembe mentünk a férjemmel, egy kisvárosba, és egy fickó ballagott az út mentén és stoppolt, futócuccban volt. Erdő közepe, egyetlen út, forgalom szinte semmi, sötétedett, szóval felvettük. Nagyon büdös volt. :D Egy német diák volt, aki az egyetem befejezése után eljött ide a világ végére, futott az erdőben és gondolkodott, mit kezdjen az életével. Jól elbeszélgettünk, elvittük abba a faluba, ahol lakott, aztán kiszellőztettük a kocsit és mentünk vacsizni. :)

Nőként egyedül kizárólag nőt vennék fel, talán. Ha mondjuk esik, tél van, éjszaka stb.

2023. szept. 19. 23:25
 9/18 anonim ***** válasza:
50 kg-s nőként egész biztosan nem mernék stoppost felvenni, ugyanilyen indíttatásból stoppolni sem mernék :D
2023. szept. 19. 23:26
 10/18 anonim ***** válasza:
54%
Még a '90s közepén egy családi kirándulás közben mentünk a Skodánkkal az országúton, és az út szélén ballagott egy katona. Viszont nem ő intett le minket, apám volt olyan derék szívű, hogy felajánlotta neki, hogy elvisszük a legközelebbi városba, így is lett. Örült is neki a honvéd úr, de hogy mikről dumálgattak elöl apámmal, arra már nem emlékszem, nem voltam még 10 éves sem akkor.
2023. szept. 20. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!