Magukkal a filippínókkal semmi bajom. Azt csinálják amit mi is, oda mennek ahol van munka és jobban tudnak keresni.
Nekem szokás szerint csak a kormány propagandájával van bajom.
2023. szept. 20. 16:07
12/23 anonim válasza:
Van két filippino kollégám. Ők nagyon szorgalmasak, rendesek, a férfi kollégákkal még kezeznek is, a főnökkel is.
2023. szept. 24. 16:31
13/23 anonim válasza:
A jég hátán is megélnek, vidám, mosolygós nép. Szeretem a pozitivitásukat, hogy fontos számukra a közösség, család. Nagyon gondoskodóak. Persze emellett vannak negatív tulajdonságaik, tudnak hangosak, pletykásak lenni, nagyon fontos nekik a szenioritás, az idősebbek szava mindig fontosabb a fiatalokénál.
2023. szept. 29. 22:59
14/23 anonim válasza:
Kicserélném őket az összes cigányra.
2023. okt. 24. 22:27
15/23 anonim válasza:
Imádom ōket, különösen egyet.❤️
2023. nov. 8. 08:28
16/23 anonim válasza:
Ennyi pozitivitást,szeretetet, és önzetlen jóságot még egy másik népnél se láttam. 💕❤️
2023. nov. 8. 08:31
17/23 anonim válasza:
Gyerekvigyázásos csoportokat teljesen megszállják. Nyilván gáz lehet náluk az élet, ezért akarnak foggal-körömmel menekülni, de esetleg csinálhatnának külön csoportot maguknak. Mert a percenként megújított hirdetéseiktől esélyt se kapnak az európai munkakeresők. És nem minden európai család akar magának filippínó gyerekvigyázót...
2023. nov. 15. 13:02
18/23 anonim válasza:
17-es, de. Sokkal elobb akar egy filippino nannyt, mint egy sanda kelet-europait.
2023. nov. 15. 13:36
19/23 anonim válasza:
Én nem ezt tapasztaltam és ismerőseim se ezt mondták.
Max azok, akik kihasználják azt, hogy ő róluk cserébe sokkal több bőrt le lehet húzni nevetséges fizetésért. Aztán beállítják takarítani, meg főzni gyerekvigyázás címszóval.
Nem egy panaszkodást olvasok is a csoportban.
2023. nov. 15. 15:09
20/23 anonim válasza:
"jó helyre" menekülnek
Azt hiszik, itt jobb lesz? A magyar kizsigerelő döbrögiknek csak addig kellenek, amíg le lehet huzni őket. Jó alaposan kifacsarni gombokért, meg felmarkolni utána a támogatást, aztán menekülhet tovább. Hamar rá fognak jönni és baszhatja aztán a magyar rabszolgatartó!
A magyar dolgozótól a minimálbért is sajnálják, ingyen kéne a munka nekik. Van pofájuk nyivákolni, hogy nincs pénz bérekre, sok az adóóó.
De új kocsikra, évi 4 - 5 külföldi nyaralásra gond nélkül telik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!