3/23 anonim válasza:
kb olynok mint a svábok csak barnábbak és kisebbek
4/23 anonim válasza:
szépek, mint mindenki más is. :)
5/23 anonim válasza:
én ahánnyal találkoztam eddig (melóban, albérletben, akárhol) mindegyik meg akar etetni levessel. sok fura levest főznek. mondjuk jó leveseket, nem panaszkodok.
6/23 anonim válasza:
nemrég írtam egy filippínó csajnak dcn de kb le se szart, csak egyszavas válaszokat írt
7/23 anonim válasza:
Szorgos keresztény ázsiaiak, szimpatikusak.
8/23 anonim válasza:
Én alapvetően bírom őket, sosem volt velük semmi problémám. A múltkor egy filippínó csaj megkért, hogy rakjam vissza a biciklijén a láncot, mutogatta, hogy leesett... visszaraktam neki, aztán csak mondogatta, hogy "koszonom, koszonom".
10/23 anonim válasza:
Egyetlenegyet ismerek, őt szeretem. Általánosan a filippínó emberekről nem gondolok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!