Miért van ilyen sok alkoholista, és drogos fiatal?
En depresszios vagyok mert nem ertek egyet nagyon sok magyarral par dologban, azt erzem hogy nem tartozom magyarorszagra, mert nem ertek veluk egyet.
Plusz ami hozza dob egy kicsit, hogy tudom mi lesz par ev mulva, penz nem lesz, 50 ezernel tobbet nem fogok tudni havonta felrerakni, felkelek, elmegyek dolgozni 8 orat, hazajovok, eszek vajaskenyeret, alszok, es ugyan ezt tobb even keresztul par 100 ezer forintert havonta, mint egy robot. Kb ingyen fogok dolgozni ha ugy nezzuk, mert nekem semmi nem fog maradni honap vegere.
És akkor tegyük hozzá hogy a fidesznek hála, nálunk van az egész európában legszigorúbb drogtörvény is. Miközben a legdurvább idegméreg, a házi pálinkafőzés meg ki van lobbizva. Szinte már az eu felében dekriminalizált vagy egyenesen legalizált a marihuana is, ahol még nem, ott se csesztet a rendőr. Itt meg többek között a tiltás vezetett oda, hogy a minőségi füvekből már alig maradt, helyette mindenféle egészségkárosító, halálos de legalább olcsó kínai szemét designer drog terjed. Amitől gyakorlatilat zombik lesznek az emberek, teljesen ellentétes az eredeti cannabissal ilyen formában. De szintetikusokból is a kínai olcsó hamisítványok futnak régóta, iszonyat károkat okozva. És ha már olcsó igénytelenség, a rengeteg alkoholista is főleg a legolcsóbb szemetet veszi és issza, tablettás bor, kevertek, tényleg a förtelem legalsó polcos szemetek. Úgy vagyunk mostanra elsők alkoholizmusban, hogy még ilyen igénytelen, legkárosabb mocsok is amit az átlag fogyaszt. Nikotin meg már csak a ráadás. Nem véletlen hogy átlag 10 évvel rosszabb a magyar átlagéletkor mostanra, mint más eu országokban. Igaz, ehhez még sok más egyéb tényező is hozzájön, ami már nem tartozna az itteni témába.
És kérdésre a válasz, a totális kilátástalanság, egyre durvább szegénység, a jövő folyamatos szétbarmolása és tervezhetetlenné tétele, a megállás nélküli egyre fokozódó gyűlöletpropaganda és a többi elmebaj, amivel élhetetlenné tette a fidesz az országunkat. Szerintem ezért.
"Miért van ilyen sok alkoholista, és drogos..." felnőtt?!
Mármint, akiktől a mintát és a modellt a fiatalok leveszik...
14
A '90-es években sokkal több volt a drogos...
A 90-es években sem lehetett könnyű fiatalnak lenni, merőben megváltozott az élet.
Akkor egy új rendszerhez kellett alkalmazkodni.
Ma ennek a rendszernek a csúcsát éljük.
Munkából nem lehet megélni, a szegénységből nem lehet kitörni.
Hatalmas a korrupció, az embereket nem érdekli, mert egy részüknek amúgy is minden jár, járt, a fiatalok meg arra vannak, hogy legyen kin élősködni.
16
A fiatalokon élősködnek?! Ezt gondold át újra!
A közép és idős korosztálynak semmilyen támogatása nincsen. A fiatalokkal szemben... Nem irigylem őket, mert én biztosan nem vennék igénybe semmilyen támogatást a jelenlegi kormánytól - mert konkrétan mind bűzlik hosszú távon, kivéve az szja mentesség, ami csuklóból igazságtalan és feszültséget szít - , de azért azt mondani, hogy a fiatalokon itt bárki is élősködik, elég komoly túlzásnak tűnik. Menni fog a zöld, mert a többivel maximálisan egyetértek. Még annyit, hogy a 90-es években jött be szer, mint új dolog, - ez is belejátszik, hogy rengeteg drogos volt. A rendőrségnek lövése nem volt, hogy mit kezdjen a helyzettel - urambocsá még benne is volt itt-ott nyakig.
"A közép és idős korosztálynak semmilyen támogatása nincsen."
Igen és még azt a szokásos részt kihagytad hogy "ők építették újra az országot"
Maradjunk annyiban hogy mindenkin élősködnek aki dolgozik. Mellette pedig minden politikai erő a nyugdíjasok seggét nyalja.. Mivel ők a leg kevesebb "befektetéssel" lekenyerezhetó csoport és a leg jobban mozgósítható leg aktívabb szavazó réteg. Csak mellette a leg könnyebben hülyének nézhető réteg is.
Hogyne, a cucializmus potom pénzekért ingatlanhoz jutottak, most meg szavazzák a narancsot, mert nekik már nem kell dolgozni a lakhatásért, adókedvezményt is kapnak.
Van amelyiknek több lakása is van kiadva.
Aki most fiatal albérletre se telik.
A közép és idős korosztálynak... A középről nem írtatok SEMMIT, én róluk is beszéltem. Lehet a torkomnak ugrani, de a nyugdíjasokat konkrétan masszívan megrövidítették a svájci indexálás eltörlésével és igen, ők nézhetők a legjobban hülyének - ilyesmit nem vitattam sehol. A középkorosztály pedig még dolgozik és semmilyen támogatáshoz nem juthat. A fiatalok? SZJA kedvezmény fullosan, CSOK, diplomás gyes stb... Szóval a 40-50 évesekkel van igazán kitolva és messze nem a fiatalokon élősködnek. Momentán ők a szüleik és tartják el, támogatják őket jórészt! Az idősek meg hülyék, de ettől még a nyugdíjukból nem lehet megélni, nekik sem. Nem, hogy élősködnének bárkin, de részben saját akaratukból velük is rettenetesen ki van tolva. Az, hogy a fiatalokkal van a leginkább kitolva Magyarországon és bárki is rajtuk élősködne, bizony nettó és hatalmas hazugság.
18
A középkorosztály a rendszerváltáskor vagy az után született már..... Szóval én nem vagyok idióta, hogy ekkora baromságot írjak, hogy rájuk mondták, hogy ők építették újjá az országot. A "rendszerváltás" óta eltelt bő 30 év és egy 35-50 éves nem épített semmit 1945-1980 között, - csak szólok.
Lehet zsigeri utálatot érezni az idősekkel szemben. Lehet zsigeri utálatot érezni a vidékiekkel szemben. Hiszen miattuk is van kétharmad és fidesz már sok éve. DE! Ez a célja a fidesznek és miattatok is működik a fidesz szándéka...Amíg egymást utáljuk, a fidesz kormányzása és kétharmada kitart.
További szép napokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!