Miért nem hagy végre békén majdnem 2 év után se ?
Figyelt kérdés
Nem jöttünk ki ,2x már szakítottam vele .
X havonta elő kerül valamilyen urugyel az egyik tápszeres appaon (tud írni annak ellenére h nem álltunk párba!!)
Volt ,hogy már meg kérdeztem h megint mit akar,mi nem tiszta neki??
El kezdte sajnaltatni magát stb....
De..!!!Messangerwn soha nem ír mindig csak ott ,ez nekem furcsa csak ???
40 éves férfiról van szó!!!
2023. szept. 15. 13:06
2/7 anonim 

válasza:

A gond veled van. Mert válaszolsz neki, és annyi önbizalmad sincs, hogy lepattintsd végleg. Inkább reménykedsz, hogy változott. Ezért foglalkozol vele. És kérdést is írsz ki.
3/7 anonim 

válasza:

Társkeresőre gondoltál nem? 40 éves férfitől ez nem éppen egy érett viselkedés de több mint valószínű, hogy csak a sz#xet akarja. Jó lenne tudni, hogy te hány éves vagy ahhoz, hogy objektív segítséget kapj itt, mert írás alapján 16-18 éves lány, 40 éves férfiről is lehet szó, persze nem ítélkezek csak írj több konkrétumot.
5/7 anonim 

válasza:

Minek valaszolsz akkor? Tiltsd le azt kesz
6/7 anonim 

válasza:

Ha azt akarod hogy békén hagyjon akkor tiltsd le.
7/7 anonim 

válasza:

Mi az a tápszeres app? Valami csecsemős vagy testépítős hülyeség és miért nem állatok párba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!