1/5 anonim válasza:
Relatív, mindenkinek más jön be. Én nem költöznék Pestre Tatabányáról.
2/5 anonim válasza:
Életstílus függő, ha szereted az állandó nyüzsgést és programokat és van is rá időd, pénzed, akkor megéri. Én imádok Bpn élni.
3/5 anonim válasza:
Mit értünk "megéri" alatt? Ezt nagyjából csak te tudhatod, hogy NEKED megéri-e.
Teszem azt Tatabányáról Kőbányára nem feltétlenül éri meg költözni. De mondjuk ha valaki Budai oldalon jobb helyen élhet akkor meg nyilván megérheti.
Vagy teljesen más történet a belváros. Ott van nyüzsgés, programok. Külső kerületek meg összességében nem feltétlenül jobbak.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát munka miatt, mert albérlet kb. ugyanannyi itt is
2023. szept. 13. 19:41
5/5 anonim válasza:
Én Budapestről költöztem Tatabányára és imádtam, de ez emberfüggő. Én pl. született budapesti vagyok és mindig is utáltam, főleg a belvárost. Tatabánya Budapesthez képest számomra egy óriási minőségi váltás volt, főleg a környezeti adottságok miatt. Igaz, mi jó környéken éltünk, nyilván ott is vannak kerülendő részek, mint minden városban a világon. 38 év Budapest és 3 év Tatabánya után azt mondanám, hogy mindenképpen az utóbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!