Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért panaszkodnak rengetegen...

Miért panaszkodnak rengetegen az idei nyárra?

Figyelt kérdés
Számomra az idei nyár tulajdonképpen elmaradt. Nem volt jó idő, többségében esős, 20-25 fok, az nekem nem nyár. Pár nap volt, amire azt mondom, hogy rendes nyári idő volt. sok új ruhámat nem is tudtam felvenni, a fűtést június közepén kapcsoltam le. Az ismerőseim többsége is ezt mondja, hogy nem volt igazi a nyár időjárás szempontjából. itt a neten meg olyanokat olvasok, hogy földi pokol volt ez a nyár, meg hogy legyen végre hideg. És nem értem.
2023. szept. 11. 15:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Budapest.
2023. szept. 11. 16:28
 12/24 anonim ***** válasza:
79%

10

Saudi Arabiaban

2023. szept. 11. 16:29
 13/24 A kérdező kommentje:
Klímát augusztusban kellett bekapcsolni, mikor voltak azok a 35-36 fokok. Addig meg összesen volt kb. egy hét, amikor nyári meleg volt, az sem egyben. 20-25 fok volt ezen kívül, esővel.
2023. szept. 11. 16:30
 14/24 anonim ***** válasza:
10%
ELmaradt a szokásos július végi, augusztus eleji kánikula. ALig ment a klíma az idén..
2023. szept. 11. 16:36
 15/24 anonim ***** válasza:
96%

Itt ahol élek június közepéig valóban nem volt az a meleg, mint máskor szokott lenni. Kb. májusi idő volt olyan júni 20.áig.

Utána, viszont azért adott rendesen, de én azt figyeltem meg, hogy ritkábban volt tartós meleg, viszont amikor meleg volt, akkor odapörkölt neki rendesen.

Szerintem júliusban kevesen fáztak, augusztusban tényleg volt 1 hét amikor pulóveres idő volt, de nem tartott sokáig. Azért az utolsó nyári hónap második felében berobbant a 35 közel 40 fokos meleg.

És most szeptember van ugyan, de ahhoz képest most sincs hideg, sőt az átlagnál melegebb van.

Én inkább úgy jellemezném, hogy idén nyáron ilyen össze-vissza idők voltak semmint, hogy hűvös lett volna, vagy pedig tartós meleg.

2023. szept. 11. 16:53
 16/24 anonim ***** válasza:
79%

Tehát hazudtál, kérdező.

[link]

[link]

Budapesten pont elég ritkásan ment 30 alá a hőmérséklet, akkor is csak egy-két napra. Egyedül augusztus közepén volt egyetlen enyhe hét.

2023. szept. 11. 17:33
 17/24 anonim ***** válasza:
22%
Magyarok vagyunk, így ha jó-, ha rossz valami, mindig nyávogni kell nekünk.
2023. szept. 11. 17:47
 18/24 anonim ***** válasza:
88%
Én június elején voltam nyaralni a bükkben, pont a villámárvizes hetek egyikén, és mondjuk esténként már fáztunk, bár azért nem fűtöttünk be. Szerintem ez végre egy normális nyár volt nagyjából.
2023. szept. 11. 18:11
 19/24 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom, hol élnek a lepontozók. Az idei nyár közel sem volt olyan meleg, mint az elmúlt években.
2023. szept. 11. 19:44
 20/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, hol élnek a lepontozók, nálam szinte folyamatosan ment 3 toronyventilátor (légkondim nincs). Meg is pusztultam volna, ha júniusban még megy a fűtés, hamarabb lekapcsoltam, mint hogy véget ért a fűtésszezon hivatalosan.
2023. szept. 11. 20:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!