Egy 29 és 30 éves párnak saját 60 milliós lakása van, évente több hétre mennek egzotikus utakra, és még azt is tervezik, hogy külföldre költözve ott bérelnek lakást, sajátjukat kiadva, folyamatosan egyre nagyobb vagyonnal rendelkezve - Hogyan?
Na megérkezett a "mások élete" című,szokásos számolgatós kérdés.
Ne a te,meg a kollegáid nyomorultságát vedd alapul és egyáltalán mit foglaklozol azzal,hogy másnak mije van?
Talán örököltek,szülők/nagyszülők segítettek nekik valami jó vállalkozásban,ki tudja,csakis az ő dolguk.
Nevetni fogsz,az én házamat ezelőtt kb.15 éve egy házaspár vette meg abból,hogy nyertek a Keno-n,és eg igaz!!!
Saját magadat fejleszd,a saját életeddel foglalkozz,ne másokkal,mert bele fogsz bolondulni,ha a másiknak többje van.
Te írtad ki múltkor az a Porschés kérdést,hogy egy fiatal csaj,hogy járhat egy Porschéval(?)
10
Úgy bírom, mikor lenezoen beszélnek egyesek azokról, akiknek a szülei nem a semmire szültek és tettek azért, hogy legyen pénzük annyi, amennyiből a gyereket is tudják támogatni.
30 vagyok, saját lakásban, de nem igazán sikerült még megtakarítanom, az egyetem alatt összeszedett van meg, de el tudom képzelni, hogy lehet.
Igen, örököltek lakást vagy támogatták őket a szüleik. Baj?
Emellett mi van, ha már érettségi után jól választottak szakmát (egyetem, OKJ mindegy), és volt is kedvük csinálni, volt kitartásuk és nem fulladtak bele a tanult tehetetlenségbe?
Mára ketten együtt kereshetnek 1 millió Ft felett.
Emellett élhetnek minimalista életet.
Illetve pl jó az egészségi állapotuk, nem kell magánorvosra, gyógyszerre és étrendkiegészítőkre költeniük.
Egyébként 15-ös voltam.
Nálam az volt a baj, hogy büfészakra mentem, volt eleinte némi tanult tehetetlenség. Aztán elhelyezkedtem 133-ért irodai adminnak, mellette tanultam folyamatosan, de nem jól intézten a sulikat, így vitték a százezreket. Mellette egészségügyi kiadások is bőven.
De már keresek nettó félmillát bő cafival. És én is külföldre tervezek menni, az itthoni lakás kiadásával.
Nem a szüleim neveltek, de rokon.
Egyetem alatt bejárós voltam (budapestiként budapesti egyetem, ennyi), jól tanultam, sokat is tanultam, TDK, volt ösztöndíj, köztársasági ösztöndíj, picit dolgozgattam. Jött be pénz.
Aki nevelt, az nem kérte, hogy szálljak be, de maga nagyon sokat spórolt.
Most ez amúgy baj?
Ha úgy alakul, hogy mégis lesz gyerekem, ugyanígy szeretnék eljárni.
Ha még ma is irodai admin lennék, ok, lehet keresnék már 250-300-at, de elfogyna, amivel indítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!