A "túl vékony vagy" egy lánynak bók? Maximum irigységből bánthatják miatta?
Figyelt kérdés
2023. szept. 9. 09:10
2/10 anonim válasza:
Nekem nincs olyan hogy túl vékony lány! Úgyhogy részemről bók.
Jó a genetikád, más meg alig eszik és 100kg.. Örülj neki hogy nem kell egy életen át fogyókúrával bajlódnod.
31F
4/10 anonim válasza:
Hát nem, az alultáplált nők ugyanolyan taszìtóak, mint az elhìzottak.
5/10 anonim válasza:
Bók nem lehet, mivel benne van hogy "túl". Ami annyi tesz, hogy az adott személynek ez már nem ok.
6/10 anonim válasza:
Bók?? Majd próbáld ki milyen kellemes.
Sose fogom elfelejteni, hogy korábban a gyakorlati helyemen az egyik pincér naponta elmondta, hogy "csontváz vagy", "hízzál, mert nekem nem jönnek be az ilyen csajok" . A főnökasszony is folyamatosan rajtam gúnyolódott, hogy milyen sovány vagyok. És tudnék még mesélni.
Ha egy kövérnek ilyeneket mondasz, mennyire sértő. Aki sovány, annak nem gond beszólogatni.
Nagyon nagy bókok voltak!
7/10 anonim válasza:
Nem mindenkinek tetszenek a vékony lányok/nők, amit írtál ezt jelenti.
8/10 anonim válasza:
Ha elhízott mondja, akkor valószínűleg irigység. Ha egy normál alkatú mondja, akkor csak simán tény.
9/10 anonim válasza:
A "tul" a kulcsszo. Szoval sztem nem. Minden mertekkel, bizonyos hatarig jo. Ha tok lapos meg kint vannak a csonjai az mar nemszexi. Normalis sportos noi alak a nyero
10/10 anonim válasza:
Nem a legvonzóbb csontváznak lenni. Én is sokáig nagyon vékony voltam, majd elkezdtem kondizni és többet enni, most ezzel a pár kg plusszal sokkal kapósabb vagyok és senki nem b*sztat, hogy “anorexiás/50 kg alatt nem nő a nő meg társai. Amúgy nagyon szomorú, hogy milyen body shaminget kapnak a vékonyak a dagadtaktól. Alapból is undorodom a hájasoktól, ennyi bántás után meg csak annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!